Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δείγμα Γραφής»

«Δείγμα
Γραφής»

Τις σκέψεις του σχετικά με τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικα θέματα, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τους Αρκάδες, παρουσιάζει ο Παναγιώτης Καρβελάς, Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, στο «Δείγμα Γραφής». Στο εγχειρίδιο αυτό επιχειρείται να παρατεθούν με λιτό τρόπο οι απόψεις του συγγραφέα, που έχουν ήδη δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το τελευταίο διάστημα. Μέσα από αυτή την προσπάθεια φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό πάνω σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας εκθέτοντας ταυτόχρονα και τον εαυτό του στην κρίση του.

>Τα άρθρα θέσεων συμπληρώνονται και με μια σειρά πολιτικών προτάσεων για την ανάπτυξη της Αρκαδίας. Η Αειφόρος Ανάπτυξη για τη Γορτυνία, οι νέες τεχνολογίες για τη Μεγαλόπολη, η ανάπτυξη του τουρισμού στην Κυνουρία και η νέα αγροτική οικονομία για τη Μαντινεία, μπορούν να αποτελέσουν τη νέα αναπτυξιακή πρόταση και στρατηγική για την Αρκαδία, την οποία η δυσμενής οικονομική συγκυρία σε συνδυασμό με τη διαχρονική τοπική αναπτυξιακή άπνοια, οδήγησαν σε πληθυσμιακή συρρίκνωση και οικονομικό μαρασμό.

Το πόνημα αυτό ελπίζουμε να αποτελέσει την αφορμή για μια γόνιμη συζήτηση και μια άμεση κριτική των απόψεών του συγγραφέα και της προσωπικότητάς του, κυρίως όμως να συμβάλει στην επαναφορά της πολιτικής στο φυσικό της χώρο, σε μια εποχή όπου η δύναμη της επικοινωνίας, τα συμφέροντα και η μικροπολιτική έχουν αλλοιώσει τον προσανατολισμό της. Μέσα από τα κείμενα τα οποία περιλαμβάνει, επιχειρείται η ενίσχυση της γόνιμης σκέψης και της ελπίδας, που γίνονται όλο και πιο δυσεύρετες στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...