Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάλεσμα από το ΠΑΜΕ Αρκαδίας για το συλλαλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη

Κάλεσμα από το ΠΑΜΕ Αρκαδίας για το συλλαλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη

Η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ «καλεί σε συλλαλητήριο καταδίκης της δολοφονικής δράσης της ναζιστικής συμμορίας της χρυσής αυγής, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:00 μμ στην Πλ. Πετρινού στην Τρίπολη.

Η δολοφονία του 34χρονου μεταλλεργάτη Παύλου Φύσσα και το χτύπημα σε πρωτοπόρους αγωνιστές της τάξης μας καθρεφτίζει το μίσος της Χρυσής Αυγής για τους εργάτες, για τη φτωχολογιά, για τους ανέργους.

Αποδείχτηκε ότι τα ανδρείκελα του φασισμού, της Χρυσής Αυγής αποτελούν τη "σιδερένια γροθιά" του κεφαλαίου. Υπηρετούν το τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Οι φασίστες θέλουν να γίνει όλη η Ελλάδα μία Μανωλάδα. Βάζουν πλάτες για να περάσουν τα αντεργατικά μέτρα. Γι' αυτό απειλούν μόνο τους εργάτες, ενώ στ' αφεντικά κάθονται σούζα.

Δε μασάμε από τέτοια. Δε λυγάμε ούτε στις πιο σκληρές δυσκολίες. Η εργατική τάξη έχει αστείρευτη δύναμη όχι μόνο να σαρώσει αυτές τις συμμορίες, αλλά να ανατρέψει όλη την αντεργατική λαίλαπα.

Κάθε συνδικάτο έχει ευθύνη να οργανώσει την πάλη του απέναντι στους πραιτοριανούς των μονοπωλίων, ταυτόχρονα με την πάλη ενάντια στη θύελλα των μέτρων που αντιμετωπίζουμε. Να ενημερώσουμε τα μέλη των σωματείων, όλους τους εργάτες στους χώρους δουλειάς για το χαρακτήρα και την αποστολή της Χρυσής Αυγής. Να οργανωθούν μαζικά οι εργάτες στα συνδικάτα τους. Να οργανώσουμε την πάλη απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα. Να απλώσουμε το χέρι σε κάθε εργάτη που υποφέρει. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στα φασιστοειδή και στην τάξη που υπηρετούν.

Να μην μπορούν να σταθούν στους χώρους δουλειάς, να τους βλέπουν μόνο από φωτογραφία. Να λουφάζουν και να νιώθουν την περιφρόνηση των συναδέλφων μας, το μίσος για ό,τι σάπιο και αντεργατικό πρεσβεύουν. Να τους παίρνει ο λαός μας στο κυνήγι σε κάθε φτωχογειτονιά. Να κόψουμε το χέρι σε κάθε δειλό που θα τολμήσει να απλώσει χέρι σε εργάτη και στην οικογένειά του.

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο καταδίκης της δολοφονικής δράσης της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:00 μμ στην Πλ. Πετρινού.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...