Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης δεν εξέδωσε σήμερα ψήφισμα που να χαρακτηρίζει «εγκληματική οργάνωση» τη Χρυσή Αυγή

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης δεν εξέδωσε σήμερα ψήφισμα που να χαρακτηρίζει «εγκληματική οργάνωση» τη Χρυσή Αυγή

Πρόταση «για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής» έγινε στο δημοτικό συμβούλιο από τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον δημοτικό σύμβουλό της, Δημήτρη Νικολάου. Ανάλογη πρόταση έγινε και από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Κατσαφάνα.

«Δεν μπορώ να ψηφίσω ότι ένα κόμμα είναι εγκληματική οργάνωση από τη στιγμή που δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη για αυτό. Να καταδικάσω τη δολοφονία, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω ότι ένα κόμμα είναι εγκληματική οργάνωση» είπε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Μιλτιάδης Κοκκινάκος.

Το περιεχόμενο του ψηφίσματος θα μελετηθεί από την επιτροπή και θα διαμορφωθεί ανάλογα, είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Ταλούμης.

Ο Δημήτρης Νικολάου επέμεινε να τεθεί άμεσα προς ψηφοφορία το ψήφισμά του και να μην πάει σε επιτροπή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έκκληση προς όλες τις παρατάξεις επειδή ο καθένας μας μπορεί να πέσει θύμα αυτής της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο Τάσος Παπαζαχαρίας πρότεινε να γίνει μία επιτροπή, να κυριαρχήσει η νηφαλιότητα και να βγει ομόφωνα ψήφισμα.

Η τελική απόφαση για το περιεχόμενο του ψηφίσματος θα κριθεί από επιτροπή…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...