Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επικίνδυνος για τους μαθητές ο δρόμος που οδηγεί στο 4ο Γυμνασίο Τρίπολης (vd)

Επικίνδυνος για τους μαθητές ο δρόμος που οδηγεί στο 4ο Γυμνασίο Τρίπολης (vd)

Επικίνδυνος είναι ο δρόμος (οδός Αντιγόνης) που οδηγεί στο νεόκτιστο 4ο Γυμνάσιο Τρίπολης, πίσω από το ΔΑΚ. Ειδικότερα, ο δρόμος είναι στενός, δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, στα πλαϊνά αυτού έχει σκαφτεί και για σχολικούς φύλακες πλέον ούτε λόγος... άρα τα παιδιά, άλλα με ποδήλατα και άλλα με τα πόδια τον διασχίζουν καθημερινά, πρωί και μεσημέρι.

Στο τελευταίο δημοτικό σχολείο το θέμα τέθηκε από το δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τζιούμη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «ο δρόμος είναι ακατάλληλος, περνούν εκατοντάδες παιδιά και υπάρχει κίνδυνος εκεί, χρειάζονται πεζοδρόμια ή να γίνει μονοδρόμηση».

«Το έχουμε δει το θέμα, το κτίριο είναι εκτός σχεδίου, που σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα για παρεμβάσεις, εξετάζουμε περίπτωση, να στρωθεί με κυβόλιθο και να μπει μια μπάρα στα πλάγια, για να μειώνεται η ταχύτητα των οχημάτων και θα δούμε επειδή μεσολαβεί με την ιδιοκτησία του σταδίου, μήπως μπορούμε να πάμε προσωρινά σε μία μίσθωση για να έχουμε πρόσβαση και από την οδό Διαγόρα» απάντησε ο Δήμαρχος.

Στην ουσία όμως το θέμα έμεινε στα πρακτικά και κάποια απόφαση δεν πάρθηκε, ούτε βέβαια απόφαση για επανεξέταση του ζητήματος στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο. Πρόκειται για ένα θέμα πολύ σημαντικό, που χρίζει άμεσης λύσης...

B.Π.

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...