Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μέχρι και ομαδική παραίτηση σκέφτονται στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης – «Μάς προσβάλλει που μας αγνοεί ο Δήμος» (vd)

Μέχρι και ομαδική παραίτηση σκέφτονται στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης – «Μάς προσβάλλει που μας αγνοεί ο Δήμος» (vd)

Πυρ και μανία ήταν όλα τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης για τον τρόπο με το οποίο αντιμετωπίζονται από το Δήμο της Τρίπολης. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηλίας Κάμαρης έστειλε έγγραφο προς τον Δήμαρχο Τρίπολης και σε υψηλούς τόνους εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός ότι τη Δημοτική Κοινότητα αγνοείται επιδεικτικά.

Στο συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή, ειπώθηκε ότι η στάση του Δήμου απέναντί τους είναι προσβλητική και ο Ηλίας Κάμαρης είπε ότι «αν δεν μας θέλουν κάποιοι, να μας το πουν να σηκωθούμε να φύγουμε».

Η τελευταία αφορμή είχε να κάνει με τις εκδηλώσεις της Άλωσης από τις οποίες έμεινε έξω η Δημοτική Κοινότητα, γεγονός που θεωρήθηκε απαράδεκτο και ο Σωτήρης Καπόγιαννης πρότεινε ακόμα και να προχωρήσουν σε παραιτήσεις! «Υπάρχει απαξίωση σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας» είπε.

Στη Δημοτική Κοινότητα λένε ότι δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να έχει προηγηθεί η δική τους γνωμοδότηση και ασκούν κριτική και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που εγκρίνει αυτές τις αποφάσεις…

«Κατευθυνόμενος δεν θα γίνω ποτέ» είπε ο Ηλίας Κάμαρης, ενώ για προσβολή μίλησε ο Ηλίας Τότσης. Να κληθούν στην επόμενη συνεδρίαση Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι πρότεινε ο Φώτης Παπούλιας.

Τελικά, στη Δημοτική Κοινότητα αποφάσισαν να συζητήσουν μόνο τα θέματα που είχαν να κάνουν με έκδοση αδειών για καταστήματα, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία μαγαζιών και επιχειρήσεων στην πόλη. Όμως, από την επόμενη συνεδρίαση είναι αμφίβολο αν εγκρίνουν κι αυτές. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν συζήτησαν καν άλλες εισηγήσεις για έργα, ενώ δεν θα παραστούν στις εκδηλώσεις της Άλωσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...