Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Κυκλοφορικές ρυθμίσεις | Τι αλλάζει από την Κυριακή σε "Δεληγιάννη", "Οικονομίδου", "Παπαρρηγοπούλου" και "28ης Οκτωβρίου"!

Τρίπολη - Κυκλοφορικές ρυθμίσεις | Τι αλλάζει από την Κυριακή σε "Δεληγιάννη", "Οικονομίδου", "Παπαρρηγοπούλου" και "28ης Οκτωβρίου"!

Τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα εφαρμοστούν στην πόλη της Τρίπολης, από την Κυριακή (10/4/2022), ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Πρόκειται για ρυθμίσεις, στο πλαίσιο της εφαρμογής της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης. Στόχος των ρυθμίσεων είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Οι ρυθμίσεις αφορούν αλλαγές κατεύθυνσης και μονοδρομήσεις σε μία σειρά από δρόμους της πόλης, όπως αποτυπώνονται και στους σχετικούς χάρτες.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας τζιούμης, τόνισε: «Ξεκινάμε τη σταδιακή εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης.

Στόχος μας είναι με την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, με την ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο, που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, να βελτιωθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη, καθώς και το πρόβλημα πάρκινγκ.

Επίσης, θα προχωρήσουμε σε προκήρυξη για να μισθωθούν οικόπεδα που θα χρησιμοποιηθούν ως δημοτικά παρκινγκ.»

kykloforiakes rythmiseis 2kykloforiakes rythmiseis 1kykloforiakes rythmiseis 3

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
    .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ

  • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκεί που έμενες στην 28 Οκτωμβριου και ήθελες ένα τετράγωνο για να βγεις στην λέσχη αξιωματικών τώρα θα θέλεις να κανείς έναν κυκλο από την πόλη να μάθεις και τι παίζει . Έκλεισε και πλατεία Αγίου Βασίλειου και δεν μπορείς να πας με τίποτα πλατεία Κολοκοτρωνη άρα μήπως ήρθε η ώρα να ρωτήσουμε και κανέναν άλλο συγκοινωνιολόγο μήπως τ βλέπει λίγο αλλιώς . Γιατί κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον σχεδιασμό .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...