Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενημερωτική εκδήλωση και εξόρμηση από το ΣΑΟΟ

Ενημερωτική εκδήλωση και εξόρμηση από το ΣΑΟΟ

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο τις δράσεις του. Το Σάββατο 23/11/2013 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα νέα εντευκτήρια του συλλόγου (Β. Δεκάζου 9-11) με το επίκαιρο θέμα : «Η προστασία του δασικού πλούτου μας και η νέα απόπειρα αναθεώρησης του άρθρου 24 του συντάγματος», με ομιλητή τον Δικηγόρο Αθηνών ε.τ. και στέλεχος του οικολογικού κινήματος, Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Την Κυριακή 24/11/2013 θα γίνει εξόρμηση στο Όρος Σκίαθις (1777μ) και στο Όρος Καρούμπαλο (1808μ). Πρόκειται για εξαιρετικά ορεινά συγκροτήματα στα σύνορα της Αρκαδίας και Αργολίδας πάνω από το χωριό Κανδήλα.

Θα γίνουν δύο πορείες : Η πρώτη θα ξεκινήσει από το Διάσελο της Κανδήλας (1200μ), θα ανέβει ως την κορυφή του Σκίαθι (1777μ) και περνώντας από το Διάσελο της Αλέας θα καταλήξει στην Κανδήλα μέσα από θαυμάσια ελατοδάση και πευκοδάση. Διάρκεια πορείας : 4 ώρες. Κατηγορία : Α++ Η δεύτερη πορεία θα ακολουθήσει κοινή διαδρομή ως το Διάσελο της Αλέας και στη συνέχεια θα γίνει ανάβαση στην κορυφή Καρούμπαλο (1808μ), με τελικό προορισμό το χωριό Κανδήλα (750μ). Ώρες : 7 Κατηγορία : Β+ Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει στις 08.00 το πρωί.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής : στα γραφεία του ΣΑΟΟ, Β. Δεκάζου και Υψηλάντου, στο τηλ. 2710234980 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο site : www.saoo.gr.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...