Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: “Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν ακόμα και αυτό που για άλλους φαντάζει αδύνατο”

Οδυσσέας: “Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν ακόμα και αυτό που για άλλους φαντάζει αδύνατο”

Στο Λεβίδι βρέθηκε σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2012 ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Με την παρουσία του τίμησε την 191η επέτειο της πρώτης νικητήριας μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων που έγινε στις 14 Απριλίου 1821. Το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε τη Δοξολογία και αμέσως μετά κατέθεσε στεφάνι, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, στο μνημείο των Ηρώων.

p>Στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση που έγινε στην πλατεία του ιστορικού Λεβιδίου. Μαζί με πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους μαθητές που παρήλασαν άψογα και έδωσε συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς τους τόσο για την εμφάνισή τους στην παρέλαση όσο και για τη συνολική τους παρουσία  στις 3ήμερες εκδηλώσεις για τη μάχη του Λεβιδίου.

Αναφερόμενος στην ιστορική επέτειο της μάχης του Λεβιδίου ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε  τη σημασία που έχουν για την Ελλάδα αυτές οι εκδηλώσεις τιμής στους Ήρωες του 1821 και δήλωσε ότι το μήνυμα που βγαίνει από αυτές σήμερα είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

 « Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν  να καταφέρουν πολλά, μπορούν να καταφέρουν ακόμα και αυτό που για άλλους φαντάζει αδύνατο. Χρόνια πολλά σε όλους » δήλωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...