Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη οι «Πρωταγωνιστές» για την ανήλικη βία – «Τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα» (vd)

Στην Τρίπολη οι «Πρωταγωνιστές» για την ανήλικη βία – «Τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα» (vd)

Περιστατικά ανήλικης βίας και bullying στην Τρίπολη αποτέλεσαν θέμα της δημοσιογραφικής έρευνας της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε με την Έλλη Αρτοπούλου (μητέρα θύματος bullying) η οποία μίλησε για μία πολύ επιθετική μάστιγα, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί που είναι πολύ καλοί άνθρωποι κι άλλοι που δεν δίνουν δεκάρα και πάντα έχουν μια δικαιολογία.

«Το παιδί μου έχει δεχτεί πολλές φορές bullying και μόνο μια φορά γονείς έχουν ζητήσει συγνώμη. Κάθε μέρα τα πράγματα γίνονται και χειρότερα. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που γύρισε σπίτι, του είχαν δαγκώσει το μάγουλο και του είχαν κατεβάσει το μάτι» είπε.

Στην ίδια εκπομπή, ένα ανήλικο παιδί εξηγεί το bullying που δέχθηκε για τα κιλά του. «Αρχικά, στενοχωριόμουν, είχα πάει σε ψυχολόγο. Τώρα, δεν με ενδιαφέρει».

Η Ειρήνη Τριπύλα, μητέρα θύματος ξυλοδαρμού, αναφέρθηκε σε περιστατικά που έχουν γίνει στην πόλη. «Εμψυχώνω τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://www.alphatv.gr/show/protagonistes/?vtype=player&vid=59141&showId=1326&year=2024 (από το 42ο λεπτό).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...