Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 μίλησε ο Α. Λυκουρέντζος

Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 μίλησε ο Α. Λυκουρέντζος

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, έδωσε σήμερα συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του κ. Κ. Λασκαράτου. Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Αυτό που εισπράττω από τον λαό είναι η αγωνία του για την επόμενη μέρα των εκλογών.

p>Δεν μοιράζουμε υποσχέσεις, δεν πηγαίνουμε στις εκλογικές μας περιφέρειες και να λέμε ότι ‘υπάρχουν λεφτά’. Σήμερα ο λαός πληρώνει το βαρύ τίμημα της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία δεν υπόσχεται. Δηλώνει ότι θα εργασθεί σκληρά για την ανόρθωση του τόπου, για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάπτυξη. Εάν θα έχουμε αυτοδυναμία δεν είναι δική μας ευθύνη. Δεν είναι δική μου ούτε του Αντώνη Σαμαρά. Είναι υπόθεση του λαού. Για αυτό ζητώ να μην ψηφίσουν οι πολίτες με σύμβουλο την δικαιολογημένη οργή ή το θυμό. Να ψηφίσουν με τη λογική. Να ψηφίσουν με την λογική, η οποία οδηγεί στην παράταξή μας, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση. Να στηρίξουν εμάς, τη Νέα Δημοκρατία, που είχαμε το θάρρος να πούμε την αλήθεια.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για να επιτύχει πρέπει να έχει την κοινωνική συναίνεση. Επιμένω και το λέω εδώ στην Αρκαδία, όπου ζητώ την ψήφο του Αρκαδικού λαού, ότι χρειάζεται ο λαός να αποδεχτεί την αλήθεια και να στηρίξει τους βουλευτές που στήριξαν την Ελλάδα την κρίσιμη ώρα.

Ξέρετε ότι, είχα και άλλη δυνατότητα για την επανεκλογή μου, να καταφύγω στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Αλλά την δύσκολη ώρα διάλεξα τον τόπο μου, διάλεξα τους ανθρώπους μου. Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντούμε στις επικρίσεις των αντιπάλων μας, αλλά αρνούμαι να απαντήσω σε σχόλια του Σπίγκελ. Από εκεί και πέρα, οι Ελληνίδες και Έλληνες αξιολογούν τους πολιτικούς. Ο Καραμανλής κρίνεται για την δημόσια στάση του. Ο ίδιος θα επιλέξει πως και ποτέ θα μιλήσει. Συμμετέχει στην συστράτευση της Νέας Δημοκρατίας.

Εμείς έχουμε το πρόγραμμα μας και διεκδικούμε την νίκη και την αυτοδυναμία, διεκδικούμε ο Αντώνης Σαμαράς να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...