Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης και στο Δήμο Μεγαλόπολης ο Οδυσσέας

Σε δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης και στο Δήμο Μεγαλόπολης ο Οδυσσέας

Δημόσιες υπηρεσίες της Τρίπολης καθώς και περιοχές τoυ Δήμου της Μεγαλόπολης επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας ( 30/4/12 ) ο Βουλευτής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισκέφθηκε το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και είχε επαφές με τους αξιωματικούς, τους αστυνομικούς και το πολιτικό προσωπικό της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισκέφθηκε το ΙΓΜΕ και συζήτησε με τους εργαζομένους του Ινστιτούτου. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του Βουλευτή Αρκαδίας συνεχίστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της Τρίπολης όπου βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με  επιχειρηματίες όσο και με  εργαζόμενους.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος βρέθηκε στο Δήμο της Μεγαλόπολης και συναντήθηκε εκεί με πολίτες και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 Συγκεκριμένα ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισκέφθηκε τις περιοχές της Μεγαλόπολης, του Λεονταρίου και της Καρύταινας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...