Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης | Επιτυχημένη πρεμιέρα στο Μαλλιαροπούλειο (εικόνες - βίντεο)

2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης | Επιτυχημένη πρεμιέρα στο Μαλλιαροπούλειο (εικόνες - βίντεο)
Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads . 

Το τριήμερο άρχισε δυναμικά με την sold out κωμική παράσταση "Κανονική Δουλειά" του Στέλιου Ανατολίτη, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο. Κάτοικοι της Τρίπολης και όχι μόνο γέλασαν με τη ψυχή τους ανταμοίβοντας έτσι τους διοργανωτές. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελένη Καρούντζου καλωσόρισε τους θεατές προλογίζοντας την έναρξη του φεστιβάλ, ενώ ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έδωσε το "παρών". Στόχος είναι το εγχείρημα αυτό να γίνει θεσμός στο πέρασμα των χρόνων, κάνοντας την πόλη μας πόλο έλξης και προορισμό. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε και τις επόμενες παραστάσεις!

Πρόγραμμα φεστιβάλ: ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4: 10:00 – 17:00 Έκθεση σκιτσογραφίας comics από τους Αντώνη Βαβαγιάννη («Κουραφέλκυθρος») – Πάνο Ζάχαρη – Σπύρο Δερβενιώτη – Αλεξία Οθωναίου 19:00 Comedy Club 1 με τους: Ειρήνη Ξυγκάκη, Γιάννης Ρούσσος, Μάριος Δημητρόπουλος, Ανδρέας Πασπάτης. 21:30 Comedy Club 2 με τους: Δήμητρα Νικητέα, Πάρης Ρούπος, Ήρα Κατσουδα, Χρύσα Κατσαρίνη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4: 11:00 – 14:00 Έκθεση σκιτσογραφίας comics από τους Αντώνη Βαβαγιάννης («Κουραφέλκυθρος») – Πάνο Ζάχαρη – Σπύρο Δερβενιώτη – Αλεξία Οθωναίου 17:30 Παναγιώτης Κούδας & Κωνσταντής Μπίτσης – «Χωρίς» στη Φωλιά του Κούκου 19:00 Ομιλία Πάνου Ζάχαρη για την πολιτική γελοιογραφία στο senior 21:00 Θωμάς Ζάμπρας – «Απόφοιτος Λυκείου».

1 σχόλιο

  • Απόστρατος Γορτύνιος
    Απόστρατος Γορτύνιος Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή η κωμωδία αλλά οι περισσότεροι σε παραστάσεις που κάνουν στην Αθήνα διακωμωδούν τα Θεία και την Θρησκεία, δεν είναι ωραίο να γελάμε με τα πιστεύω των άλλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...