Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 Lads | Γεμάτο από κόσμο σε κάθε παράσταση το Μαλλιαροπούλειο! (εικόνες - βίντεο)

Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 Lads | Γεμάτο από κόσμο σε κάθε παράσταση το Μαλλιαροπούλειο! (εικόνες - βίντεο)

Χθες είχαμε τη λήξη του δεύτερου Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 Lads, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον κόσμο της πόλης μας να γεμίζει το Μαλλιαροπουλειο Θεατρο σε κάθε παράσταση.

Ένα φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε πάλι στην πόλη μας χάρη στην πρωτοβουλία και την απόλυτη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Τζιούμη, με την πολύτιμη συνδρομή της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Καρούντζου στα πλαίσια της προσπάθειας να γίνει προορισμός η Τρίπολη. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό του Φεστιβάλ και περιμένουμε με ανυπομονησία να αρχίσουμε το επόμενο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καλλιτέχνες που ήρθαν στην πόλη μας και μας προσέφεραν απλόχερα στιγμές γέλιου που τόσο χρειαζόμαστε και σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι δράσεις του Φεστιβάλ.

Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους χορηγούς μας, ανθρώπους που μας στήριξαν με πολλούς τρόπους και που μας βοήθησαν σημαντικά να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολιες που συναντήσαμε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τον κόσμο της Τρίπολης, που αγκαλιάσατε αυτήν την προσπάθεια, παρά την περσινή απουσία μας. Ήταν συγκινητική η προσέλευση σε όλες τις παραστάσεις, αλλά και όσα μας είπατε όταν μας συναντούσατε. Η δύναμη που μας δώσατε ήταν τρομερή.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...