Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρουπής: "Θα γίνουν τα έργα, έστω αργοπορημένα. Ποιος έχει φτιάξει κάτι από εμάς και έχει πάει όπως θέλει;" - Δεκτή η πρόταση για επιτροπή άντλησης προγραμμάτων

Τρουπής: "Θα γίνουν τα έργα, έστω αργοπορημένα. Ποιος έχει φτιάξει κάτι από εμάς και έχει πάει όπως θέλει;" - Δεκτή η πρόταση για επιτροπή άντλησης προγραμμάτων

Στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τρουπής, σημειώνοντας ότι μιλά υπερπαραταξιακά.

«Είναι κουραστικό για εμένα να ασχολούμαστε, είτε έχουν κάποιοι δίκιο ή όχι με το τι έγινε. Θέλω να κοιτάμε αναπτυξιακά τον δήμο μας. Προφανώς, θα γίνουν λάθη, προφανώς οι εκλεγμένοι που διοικούν θέλουν το καλό του τόπου. Θα γίνουν τα έργα, έστω αργοπορημένα. Ποιος έχει φτιάξει κάτι από εμάς και έχει πάει όπως θέλει; Να εκμεταλλευτούμε το τι έγινε και όχι από ποιον έγινε. Ποιος θα κόψει την κορδέλα, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Να πρωτοτυπήσουμε και να γίνουμε εμείς σημείο αναφοράς από άλλους δήμους, όπως είπατε για την ΔΕΥΑΤ. Κι επειδή έρχονται επενδύσεις, να συστήσουμε μια επιτροπή που ασχολείται με θέματα καινοτομίας, άντλησης προγραμμάτων, να συνεργαστούμε με ιδιώτες και με άλλους φορείς της πόλης. Είχα τις προάλλες δεχθεί παιδιά από την πόλη που έφεραν αναπτυξιακέςπροτάσεις.»

Ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης είπε ότι προβλέπεται από το νόμο η δημιουργία επιτροπής και δεν υπάρχει αντίρρηση στην πρόταση του κ. Τρουπή. 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΡΟΥΠΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...