Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντική εξέλιξη – Σμυρνιώτης: «Στην ιδιοκτησία της ΔΕΥΑΤ πέρασαν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού»! (vd)

Σημαντική εξέλιξη – Σμυρνιώτης: «Στην ιδιοκτησία της ΔΕΥΑΤ πέρασαν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού»! (vd)
Για τις εξελίξεις στο θέμα της εγκατάστασης του βιολογικού καθαρισμού μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο Δήμαρχος δήλωσε συγκεκριμένα: «Στα γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς υπεγράφη, χθες , μια δωρεά του 55% του οικοπέδου του βιολογικού καθαρισμού προς τη ΔΕΥΑ Τρίπολης, όπως και παραχωρήθηκαν τα δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης. Πλέον με αυτή τη δωρεά και με συντονισμένες προσπάθειες, δόθηκε η δυνατότητα να υπογραφούν τα συμβόλαια και  με αυτόν τον τρόπο όλος ο χώρος των 29 στρεμμάτων του βιολογικού καθαρισμού να ανήκει στη ΔΕΥΑ».
 
Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως για το θέμα αυτό είχαν γίνει επανειλημμένες προσπάθειας να επιλυθεί από αρμόδιες υπηρεσιακούς παράγοντες την τελευταία 5ετία και ειδικά από τη στιγμή που ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, Αλέξανδος Κοτσιάνης, αντιλήφθηκε ότι η συγκεκριμένη έκταση δεν ανήκει στη ιδιοκτησία του Δήμου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διαδικασία που όπως μας ενημέρωσε ο νυν Δήμαρχος Τρίπολης, ολοκληρώθηκε σήμερα.

 Φαίνεται , πάντως, πως το χρόνιο αυτό αίτημα που απαριθμεί 23 χρόνια, παίρνει το δρόμο του , ξεπερνώντας τα εμπόδια που υπήρχαν για την ολοκλήρωση του.
 

1 σχόλιο

  • De
    De Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Την ετοιμάζετε ωραία και καλά ώστε να είναι λουκούμι για πώληση! Οπως κάνατε και με το χιονοδρομικό! Πληρωνε ο Δήμος για όλες τις επισκευές και συντηρήσεις για να δουλεύει τελικά ο ιδιώτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...