Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί πλημμύρισε ξανά ο δρόμος δίπλα από το ΔΑΚ ενώ δεν έβρεξε στην Τρίπολη; (εικόνες)

Γιατί πλημμύρισε ξανά ο δρόμος δίπλα από το ΔΑΚ ενώ δεν έβρεξε στην Τρίπολη; (εικόνες)
Την περασμένη Παρασκευή, η δυνατή βροχή προκάλεσε τη γνωστή … πλημμύρα έξω από το ΔΑΚ Τρίπολης. Σύνηθες φαινόμενο σε κάθε κακοκαιρία…
Τη Δευτέρα όμως κι ενώ στην πόλη δεν έβρεξε καθόλου, αν κάποιος περνούσε το απόγευμα από το δρόμο έξω από το ΔΑΚ, προς το Μερκοβούνι, θα διαπίστωνε ότι είχε πλημμυρίσει!
Πολλοί αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει. Η ενημέρωση που δόθηκε και τη μεταφέρει το www.kalimera-arkadia.grείναι ότι μία φορά το χρόνο, αδειάζει η πισίνα του κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης. Όταν συμβαίνει αυτό, πλημμυρίζει για λίγη ώρα ο δρόμος έξω από το ΔΑΚ.
Να σημειωθεί ότι αργότερα το βράδυ της ίδιας μέρας, ο δρόμος δεν είχε κανένα πρόβλημα, αφού σταμάτησαν να βγαίνουν νερά από το ΔΑΚ και όσα έπεσαν νωρίτερα, είχαν στεγνώσει.
Πόσο είναι λογικό αυτό να γίνεται, δηλαδή να πλημμυρίζει η περιοχή , κάθε φορά που αδειάζει η πισίνα, είναι ένα θέμα. Ίσως να μην μπορεί να γίνει διαφορετικά, Πάντως, το όλο πρόβλημα που δημιουργείται έστω για λίγο, αφορά έναν πολυσύχναστο δρόμο όπου περνούν πολλά αυτοκίνητα αλλά και πολλοί πεζοί...

 

20140721 210314 LLS

1 σχόλιο

  • Κώστας
    Κώστας Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί άλλαξαν για πρώτη φορά τα φίλτρα μετά το 1978 .
    Αυτή η δημοτική αρχή αποδεικνεύει ότι παρότι έχασε συνεχίζει να κάνει έργα και μάλιστα ουσίας , που έχουν να κάνουν με την υγιεινή των παιδιών μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...