Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Εξαφανίζονται» μέρα με τη μέρα τα κολονάκια από την Τρίπολη (εικόνες)!

«Εξαφανίζονται» μέρα με τη μέρα τα κολονάκια από την Τρίπολη (εικόνες)!
Έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα κολονάκια έχουν ... εξαφανιστεί από τους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης;
Το «Καλημέρα Αρκαδία» φωτογράφισε την κατάσταση που επικρατεί στην οδό «Εθνομαρτύρων» και στην οδό «Γεωργίου Α'», όπου τα κολονάκια κατά 90% είναι κατεστραμμένα και ουσιαστικά δεν υπάρχουν.
Είναι γνωστό ότι στη Δημοτική Κοινότητα έχει ανακοινωθεί η πρόθεση να φύγουν τα κολονάκια από αυτούς τους δύο δρόμους διότι προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία, κυρίως μεγάλων οχημάτων. Έως τώρα όμως δεν υπάρχει επίσημη απόφαση της δημοτικής αρχής για .. ξήλωμα.
Επομένως, τα κολονάκια θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους. Και όσα έχουν καταστραφεί, θα έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει ... Κάποιοι μάλλον όχι τυχαία επέλεξαν σιγά –σιγά να τα καταστρέφουν, για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» θα επαναλάβει για πολλοστή φορά ότι είναι λάθος να φύγουν τα κολονάκια από τους δύο αυτούς δρόμους, διότι –αν συμβεί αυτό- θα επιστρέψουμε στο κυκλοφοριακό χάος που επικρατούσε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τόσο στην Εθνομαρτύρων όσο και στην Γεωργίου Α'.
Αυτό θέλουμε;

5 σχόλια

  • ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ
    ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπρρρρ κιτς κιτς κιτς κιτς σαββατο 22 ΝΟΕ μονο να βριζης και να αναπαραγης τις κραυγες που εμαθες στα παιδικασου χρονια ξερεις. Στην αποψη που κατεθεσα αυτην την τοποθετηση εχεις την δυνατοτητα να κανης . Δεν σε παρεξηγω...

  • Δημητρα Μιχαλοπουλου
    Δημητρα Μιχαλοπουλου Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    τα κολωνάκια ηταν το πρόβλημα , τα σκουπίδια που βρωμισε ο τοπος , ???? και οι παρανομοι παρκαροντας θα κανουν παρτυ !! δεν ντρεπόμαστε λεω εγω !!

  • Μπρρρρ κιτς κιτς κιτς
    Μπρρρρ κιτς κιτς κιτς Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Σάββατο, 22 Νοέμβριος
    Κι εσύ, που απ' ό,τι φαίνεται ψήφισες για την Τρίπολη το απόλυτο «τίποτα» στις περασμένες εκλογές, μπορεί να θέλεις τα αυτοκίνητα μέσα στο σπίτι σου και καβάλα στα πεζοδρόμια...Εσύ καλά κάνεις και θέλεις να φύγουν τα κολονάκια...Ο σκοπός είναι το τί θέλει η πλειοψηφία, όχι ένα μάτσο άσχετοι πουθενάδες, που ήρθαν από τις στρούγκες και τα χωράφια τους να διοικήσουν το δήμο...Κατάλαβες, παπαγαλάκι; Τράβα τώρα μέχρι τη γωνία, να δεις αν έρχομαι...

  • τελος οι πεζόδρομοι
    τελος οι πεζόδρομοι Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    "φεύγουν τα κολονακια οχι μόνο κατα μήκος των δρόμων αλλα και αυτά που απαγορεύου τη διέλευση των οχημάτων στους πεζοδρόμους. Τέρμα οι πεζόδρομοι !!! Τα αυτοκίνητα πλέον κυκλοφορουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ. Είναι απόφαση της νεάς δημοτικής αρχής να καταργήσει τους πεζόδρομους. Το προωθεί σιγά σιγά αφήνοντας τους παρανομούντες ανενόχλητους...

  • ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ
    ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ .ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΚΑΛΙΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΦΡΑΧΡΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...