Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ν. Τσιαμούλος: «Τα σκουπίδια είναι στο δρόμο, διότι τα λεφτά είναι πολλά»

Ν. Τσιαμούλος: «Τα σκουπίδια είναι στο δρόμο, διότι τα λεφτά είναι πολλά»
Ο επικεφαλής τη παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος είπε για τα σκουπίδια ότι «τα
σκουπίδια είναι στο δρόμο, διότι τα λεφτά είναι πολλά. Επιλέξατε, κύριε Δήμαρχε, ένα μοναχικό δρόμο με αναχρονιστικές αντιλήψεις. Το σύστημα έρχεται και φέρνει ένα μεγάλο αδιέξοδο. Το σύστημα Τατούλη αφυδατώνει τις νέες ιδέες, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία. Δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Και το κάνει για να μπορέσει να περιχαρακωθεί γύρω από το δικό του κόσμο και να φαίνεται ότι φταίνε συνέχεια οι άλλοι. Η δημοτική αρχή αφομοιώθηκε από το Σύστημα Τατούλη. Και ο κ. Σμυρνιώτης τον χαϊδεύετε αρχικά και μετά τον αδειάστε. Θυμηθείτε ότι θα φτάσει η ώρα κύριε Δήμαρχε που δεν θα σας γνωρίζει. Με αυτό το θέμα, έχουμε φτάσει να έχουμε έναν ολόκληρο Δήμο υπό διάλυση. Να μη γυρίσουμε να πάμε την πόλη πίσω και να σκεφτόμαστε να πάμε στην Αγία Τριάδα ή σε άλλο ΧΑΔΑ. Δεν υπάρχει ελαφρυντικό. Πήρατε ένα πρόβλημα το Σεπτέμβριο που ήταν χειροβομβίδα και λέγατε ότι είχατε τη λύση.
Λέτε θα πάω στο Λεβίδι και βγαίνει ο Αντιδήμαρχος κ. Σταμάτης λέει όχι και μπαίνει μπροστά για να μην περάσουν τα απορριμματοφόρα. Απορώ γιατί τον κρατάτε.
Πέτσα και φιλότιμο δεν έχει ο κ. Τότσης να παραιτηθεί; Είναι ντροπή που δεν παραιτείται. (Να ανακαλέσει ζήτησε ο Τότσης).»

3 σχόλια

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 08:56 Σύνδεσμος σχολίου

    αν ειναι δυνατον.ο Τσαμουλος που ξεκινησε την ιστορια με τα σκουπιδια (γιατι τον ενοχλουσαν στο πλατωμα) τωρα να θελει να βγει και απο πανω. ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝ

  • ΟΜΗΡΟς
    ΟΜΗΡΟς Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    O Σμυρνιώτης είναι ο πρώτος που βγήκε και είπε ότι το πρόβλημα είναι της Περιφέρειας. Είναι ο μόνος που βγήκε και έκανε πορεία προς την Περιφέρεια με όλο το δημοτικό συμβούλιο. Τότε όλοι γελούσανε και ο Παυλής έκανε αντιπολίτευση. Τώρα ο Μήτσος είδε την πραγματικότητα , αλλά επειδή ο Τατούλης τον κρατάει στο χέρι βρίσκει όλο δικαιολογίες για να μη βγει απένταντι ....

  • ΑΔ
    ΑΔ Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    είστε όλοι απαράδεκτοι!!!!!!!!!!! άχρηστοι !!!!!!!!!!!! και συμφεροντολόγοι !!!!! σε ποια πόλη αναπνέετε κύριοι? τα παιδιά σας ? τα εγγόνια σας?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...