Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συζήτηση με ένταση ανάμεσα σε Παπαδημητρίου και δημότες στον Άγιο Βλάση (vd)

Συζήτηση με ένταση ανάμεσα σε Παπαδημητρίου και δημότες στον Άγιο Βλάση (vd)
Ανέβηκαν οι τόνοι στην περιοχή του Αγίου Βλάση, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης, Σωτήρης Παπαδημητρίου, άνοιξε διάλογο με συγκεντρωμένους που είχαν πάει εκεί για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση να πάνε τα σκουπίδια.
Ο κόσμος δεν δεχόταν τις εξηγήσεις του Σ. Παπαδημητρίου ο οποίος προσπαθούσε να τους καθησυχάσει και να τους εξηγήσει ότι δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.
Δείτε το βίντεο!

17 σχόλια

  • Σωτο
    Σωτο Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 04:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Σωτο πάλι σε αφήσανε μόνο τα συντοφακια σου. Πάλι παλεύεις.
    Ρε εσείς εδώ έξυπνοι αντί να κατηγορείται το σωυηρακη και να έχετε σπουδάσει οικολογοι και περιβαλλοντολογοι για ψάξτε που είναι όλοι αυτψήφισαν έλεγαν άμεσα να φύγουν τα σκουπίδια και έκαναν και κορώνες.
    Που είναι η αντιπολιτευση?

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ μου κύριε με το όνομα τέλος εποχής ψηφίσαμεκαι εκλέξαμε τον κ. Παυλή επιδή ακριβώς θεωρήσαμε οτι είναι καλύτερος από το Γιαννακη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα δεχτούμε κάθε μ@Λ@@@@ που πάει να κάνει. Και τελικά πόσο καλός είναι ένας δήμαρχος που κάνει μήνυση σε πολίτες με οικολογικό και σε καμία περίπτωση οικονομθκό συμφέρον. Δεν ξέρω αν θα στήριζες με τόσο πάθος την απόφασή του να φέρει τα σκουπίδια μέσα στο δικό σου σπίτι.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!!!!
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχθές το πρωί υπεβλήθει μήνυση στον Κ. Παυλή και στους άμμεσα εμπλεκόμενους για την παράνομη μεταφορά των απορρημάτων μέσα στο δάσος. Η απάντηση του Δημάρχου μας ήρθε με μηνυτήρια αγωγή εναντίον ενός Πολίτη του!!!!!! Κύριε Παυλή στην πόλη που θέλετε να κάνετε πολιτιστική πρωτεύουσα δεν χωράνε ευασθητοποιημένοι άνθρωποι που προσπαθούν να προστατέψουν το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών;;;;;

  • TELOS EPOXHS
    TELOS EPOXHS Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΧΑΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !! ΓΡΑΨΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ! ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ !!! ΥΓ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

  • απλος πολιτης
    απλος πολιτης Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    θα πεθανει κοσμος σωτηρακη?πριν λιγο καιρο μας ελεγες οτι δεν υπαρχει προβλημαιατρικο.και οτι κοιμασαι ησυχος.απαραδεκτος και ψευτης.κλασσικος πασοκος.κριμαπου ψηφισαν.ασχολησου με τιποτα αλλο.δεν κανεις

  • νασια
    νασια Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    κρίμα βρω Σωτήρη... δεν βλέπεις την δικαιολογημένη αγωνία των ανθρώπων προσπαθούν κάποιοι να ζήσουν είναι κτηνοτρόφοι και εσύ τους λες τα δικά σου. όταν πεθάνουν τα ζώα τους από τις βρομιές που θα φάνε, εσύ τι θα κάνεις; ποιος θα αγοράσει κρέας από αυτούς τους ανθρώπους; έχουν πολύ δίκαιο οι άνθρωποι αλλά που θα το βρουν ξέρουν ότι τους καταστρέφετε και είναι αδύναμοι και μόνοι για να το λύσουν. Εύχομαι να βρεθεί μια πιο δίκαιη λύση και μόνιμη, αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορεί ούτε ο Παράταξη Παυλ@, ούτε Σμυρνιω@@, ούτε Τζιω@@ .............., θέλουμε ανθρώπους με άλλη ηθική και πιστεύω οι οποίοι δεν τάζουν δεν χρεωστάνε δεν ..... είναι μ@λ@κ@@.

  • Α.Π.
    Α.Π. Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πάνε στον Άγιο Βλάση, όχι να πάνε στην Αραχαμίτα.. να πάνε στην Κόρινθο, όχι να πάνε στην Κοζάνη.... Παίξτε την κολοκυθιά και αφήστε τους κατοίκους έτσι... ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

  • Λεβίδι Θες και manual??
    Λεβίδι Θες και manual?? Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 01:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί σε σας Λεβιδαίοι δεν χρειαζόταν να εξηγήσει τίποτα, εσείς έχετε μια πελώωωρια χωματερή και ξέρετε από αυτά, αυτοί είναι ......άβγαλτοι!! χαχαχαχα!

  • 2019
    2019 Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν σου αρέσει το αποφασίζομεν και διατάσομεν , η ολιγωρία και η προχειρότητα, και μια πόλη στην κυριολεξία σβησμένη από το χάρτη, που μέχρι το 2019 αμφιβάλλω αν θα έχει δρόμους να πατήσεις, βρήκες όντως τον Δήμαρχό σου! Με τις υγείες σου....καλά αυτό κι αν ήταν τραγική ειρωνεία!!!!

  • Νικος
    Νικος Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Mπράβο ρε Σωτηράκη θα γίνεις και εργοστασιάρχης...

  • Λεβίδι
    Λεβίδι Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Λεβίδι σήμερα καθαρίστηκε από τους ίδιους τους κατοίκους. Τα σκουπίδια μπήκαν σε σάκους που αγοράσαμε μόνοι μας. Εσύ μάγκα "τα ίδια πάλι" πήγαινε να πιείς το καφεδάκι σου και μετά να πιάσεις στο στόμα σου τους Λεβιδαίους...γατάκι!

  • Άρης
    Άρης Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ που καταλαβαινεις κάτσε στο καναπέ σου. το καλοκαίρι θα καεί το βουνό, από τα λίγα που έχουμε, ενω το χειμώνα θα πλημμυρίσουμε και μετά θα μας φταίει το κράτος. Αν είναι δυνατόν να πηγαίνουν τα σκουπιδια στο βουνό επειδή είναι άχρηστοι αυτοί που μας κυβερνούν και κοιτάνε μόνο τη Μ@@@

  • ακομα στο μετερίζι.....
    ακομα στο μετερίζι..... Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    τα ιδια πάλ τι εννοείς για τους Λεβιδαίους??
    Σωτηράκη γιατί δεν ήρθες και στο Λεβίδι να πεις τα ίδια ψέματα???

  • k.a.
    k.a. Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να φωνάζουν οι πολίτες θεμιτό, αλλά να φωνάζει αυτός που περιμένει σαν το κοράκι να αποτύχουν οι όποιες λύσεις για να πάνε στο οικόπεδο του, είναι κακό. Παυλη προχώρα, δεν σε ψήφισα αλλά όπως το πας θα μας κάνεις να ψηφίσουμε το 2019

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    μαζέψτε τον, δεν ντρέπεται ξεφτιλίζεται, τάζει κιόλας για αποκατάσταση σε 3 μήνες, ξεφτίλες .......

  • τα ιδια παλι
    τα ιδια παλι Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 20:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ βρε σωτηρακη τι προσπαθεις να τους πεις!Δεν τους βλεπεις οτι δεν καταλαβαινουν?Ειναι σαν τους λεβιδαιους

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...