Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Απρίλιο ο διαγωνισμός για τη μεταφορά σκουπιδιών της Τρίπολης – Ποιες εταιρίες θα συμμετέχουν!

Τον Απρίλιο ο διαγωνισμός για τη μεταφορά σκουπιδιών της Τρίπολης – Ποιες εταιρίες θα συμμετέχουν!
Ομόφωνα εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, η διενέργεια διαγωνισμού προσφεύγοντας σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με περιορισμένο αριθμό προσκαλούμενων επιχειρήσεων και με δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού, για την εκτέλεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων», προϋπολογισμού 253.380,00 Ευρώ.


Η εκτέλεση της παραπάνω υπηρεσίας είναι απαραίτητο να εκτελεστεί άμεσα με την διαδικασία διαπραγμάτευσης με περιορισμένο αριθμό προσκαλούμενων επιχειρήσεων για λόγους διαφύλαξης της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Τρίπολης (σχετικό το αριθ. πρωτ. 22439/8056/16-2-2015 έγγραφο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αρκαδίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα «Ανθυγιεινες καταστάσεις – Άμεση αποκομιδή απορριμμάτων»), διότι τα απορρίμματα έχουν συσσωρευτεί λόγω της μη αποκομιδής τους για χρονικό διάστημα άνω των τριών μηνών εντός των κατοικημένων περιοχών του Δήμου Τρίπολης, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί αντιαισθητικές

καταστάσεις, ανθυγιεινές καταστάσεις, έντονες οχλήσεις στους περιοίκους από τη δυσοσμία και υπάρχουν κίνδυνοι εστίας ανάπτυξης εντόμων και τρωκτικών, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Επίσης η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνέχεια της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει συνάψει με το Δήμο Τρίπολης, έχει αναλάβει την μεταφορά μέρους μόνο

των υπαρχόντων απορριμμάτων (3.099,59 τόνους), τα οποία υπολογίζονται σε 5.500 τόνους περίπου.

Η Οικονομική Επιτροπή όρισε τις κάτωθι προσκαλούμενες επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην διαδικασία διαπραγμάτευσης οι οποίες είναι οι εξής:

1)ECORAP Α.Ε.

2)RAP ER ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΤΕΒΕ

3)ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝ.-ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜ. Ο.Ε.

Ενώ, ενέκρινε τη δαπάνη και κατάρτισε τους όρους και σύνταξε τη διακήρυξη, για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων».

Τόπος παροχής της υπηρεσίας: μεταφορά των αστικών στερεών αποβλήτων (Α.Σ.Α.) του Δήμου Τρίπολης από τον ανάδοχο της υπηρεσίας, από προκαθορισμένους χώρους του Δήμου, σε νόμιμους χώρους με ευθύνη του αναδόχου, για τη διαχείρισή τους. Η διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας θα είναι εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης ή άλλως έως της εξαντλήσεως του οικονομικού αντικειμένου της υπηρεσίας.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Τρίπολης, οδός Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (1ος όροφος), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού, την 7 η του μηνός Απριλίου του 2015 ημέρα Τρίτη, με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών την 9:30 π.μ. και ώρα λήξης παραλαβής προσφορών την 10:00 π.μ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...