Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκου προς Κακλαμάνο: «Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι δύο ταχυτήτων ή μήπως στο Συμβούλιο εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα;»

Νίκου προς Κακλαμάνο: «Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι δύο ταχυτήτων ή μήπως στο Συμβούλιο εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα;»
Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα», Παρασκευάς Νίκου.


Η επιστολή στάλθηκε με αφορμή ότι δόθηκε ο λόγος στον Ηλία Κούρο, κατά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ενώ στον Παρασκευά Νίκου, όταν ζήτησε το λόγο δεν του δόθηκε ποτέ, για να απαντήσει, εκ μέρους της παράταξής του.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Κύριε Πρόεδρε,

Μετά λύπης μου διαπίστωσα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 15/04/2015 ότι δώσατε το λόγο στον δημοτικό σύμβουλο κ. Κούρο Ηλία να μιλήσει για ένα προσωπικό του θέμα που δεν αφορούσε καν τις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι σχέση έχουν και γιατί πρέπει να απασχολούν το δημοτικό συμβούλιο συνεντεύξεις που γίνονται στα διάφορα ΜΜΕ, όπως και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταπιανόμαστε με το αν θίχτηκε ο γιος του κ. Κούρου από διάφορα σχόλια πολίτικου περιεχομένου που ειπωθήκαν εκτός των συνεδριάσεων. Αναρωτιέμαι εάν για παρόμοιο θέμα θα μου δίνατε εμένα το λόγο και είμαι σίγουρος πως αυτό δε θα γινόταν ποτέ!

Εδώ ο κ. Κούρος αναφέρθηκε και σε δικά μου πεπραγμένα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και όταν σήκωσα το χέρι για να ζητήσω το λόγο επί προσωπικού με αγνοήσατε επιδειχτικά.

Μήπως τελικά υπάρχουν κατά την κρίση σας Δημοτικοί Σύμβουλοι δύο ταχυτήτων ή μήπως στο Δημοτικό Συμβούλιο εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα που κρύβουν και πολιτική σκοπιμότητα ώστε να μιλούν μόνο όσοι σας «συμφέρουν» να μιλάνε και με τον τρόπο αυτό να αυτοπροβάλλονται κιόλας. Αυτό όσο και να θέλω να μην το πιστεύω δυστυχώς με τη στάση σας, μου το επιβεβαιώνετε. Είναι γνωστή η τακτική που ακολουθείτε κ. Πρόεδρε με τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους και κυρίως με εμένα προσωπικά, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι τέτοιες τακτικές όχι μόνο αποτυγχάνουν αλλά σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Παρακαλώ να μεριμνήσετε ώστε:

1) να διαβαστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η επιστολή αυτή,

2) να μου αποσταλεί εγγράφως βάσει ποιού κανονισμού δώσατε το λόγο στο κ. Κούρο να μιλήσει επί προσωπικού για θέμα που δεν άπτεται του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατί όταν διαπιστώσατε ότι αναφέρεται ο κ. Κούρος σε άσχετο θέμα, δεν το διακόψατε όπως αναφέρεται στον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και

3) να μου δοθεί ο λόγος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να απαντήσω στο κ. Κούρο για ότι αφορά. την θετική μου ψήφο, σχετικά με την ενοικίαση ιδιωτικού χώρου για την προσωρινή αποθήκευση των στερεών αποβλήτων.

Επίσης, παρακαλώ για τη διαγραφή από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 15. Απριλίου των δηλώσεων του κ. Κούρου ως άσχετες με τη συνεδρίαση τον Δημοτικού Συμβουλίου.

Με τιμή

ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»

8 σχόλια

  • Νικολας
    Νικολας Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκου το παιδι φάντασμα....

  • ΗΛΙΑΣ  ΚΟΥΡΟΣ
    ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΣ Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    κ Νίκου Η πολιτική πρέπει να συνυπάρχει με το ήθος. Δεν επιτρέπω σε κανένα να τολμήσει να πει ότι εκπροσωπώ συμφέροντα διότι δεν συμφωνούμε μαζί σας. Νομίζω κ Νίκου ότι και εσείς τα ίδιο πρόβλημα θα είχατε με εμένα. Το μόνο ελαφρυντικό που έχετε σε αυτά που γράψατε είναι η απειρία σας. Για να γνωρίζετε ήμαστε εντός θέματος. Και κάτι επιπλέον τι σας ενοχλούν τα πρακτικά, υπάρχει λόγος να μην αναφερθούν τα λεγόμενα της παράταξη σας για το άτομό μου..........................

  • Ιωάννης
    Ιωάννης Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδάκι μου η Ζαμπαθά μίλησε μία ωρα για τα χορευτικά που δεν ήταν θέμα στο συμβουλιο και δεν σε ενόχλησε και σε ενόχλησε που μίλησε ο Κούρος για τις τις συκοφαντίες του αρχηγού σου;
    Μην ξεφτιλίζεται βρε άνθρωπε

  • Ανώνυμη
    Ανώνυμη Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να πει μωρε....ν......... ειναι και αυτο όπως ο αρχηγός του!!!

  • Μήτσος
    Μήτσος Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο γκάφα σε γκάφα ο Νίκου! Μαζέψου Παρασκευά σε έφαγε ο αρχηγός σου

  • Μαρία
    Μαρία Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 15:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χρειάζεται να σΕ βάλει ο Τσιαμούλος να τα λες αυτά κ Νίκου μπορεί αν θέλει να τα πει ο ίδιος. Μην εκτίθεσαι.
    Τώρα για την ταμπακέρα τίποτα; Σε σχέση με αυτά που είπε ο Κούρος δεν άκουσα τίποτα από τον ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ.
    Αλλά άσε θα τα πει όταν τον φωνάξει ο εισαγγελέας για τη συκοφαντία

  • Anonymos
    Anonymos Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά αυτός ο Νίκου είναι μάχημος γιατί οι γιατροί συνήθως δεν μιλούν..Μπράβο!

  • νικοσ
    νικοσ Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτε ξυπνησες εσυ?? Αντε ρε ν@@@@@@@ που οταν ανοιγεις το στομα σου λες μακακιες!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...