Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έτοιμη για το Πάσχα η Τρίπολη – Γεμάτα τα ξενοδοχεία – Θα «πλημμυρίσει» κόσμο η πόλη (vd)

Έτοιμη για το Πάσχα η Τρίπολη – Γεμάτα τα ξενοδοχεία – Θα «πλημμυρίσει» κόσμο η πόλη (vd)
«Ολόκληρη η πόλη γιορτάζει, όλος ο δήμος γιορτάζει». Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα των Πασχαλινών Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη και για τις οποίες μίλησαν -σε κοινή συνέντευξη τύπου- ο Δήμαρχος, Δημήτρης Παυλής, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Σπύρο Βρέντα.
Ο Δήμος Τρίπολης παραμένοντας πιστός στη διατήρηση των Ηθών και των Εθίμων του τόπου μας, δίνει ιδιαίτερη σημασία για άλλη μια χρονιά στις εκδηλώσεις του Πάσχα στην Τρίπολη οι οποίες αποτελούν το κυρίαρχο θρησκευτικό και πολιτιστικό γεγονός στην καρδιά της Πελοποννήσου.
Ένα πλούσιο πρόγραμμα θα λάβει χώρα το οποίο δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να δεχτεί η πόλη μας μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάτι που ήδη φαίνεται από τις κρατήσεις των ξενοδοχείων τόσο στην Τρίπολη όσο και στα γύρω χωριά .
«Θα κρατήσουμε ψηλά τον πήχη και το Πάσχα θα γιορταστεί όπως πραγματικά αξίζει σε αυτή την πόλη, όντας σημείο αναφοράς για την Τρίπολη» είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
‘Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν με γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό στις Άγιες μέρες που διανύουμε» είπε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας, αναφέροντας ότι ήδη όλα τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα και η Τρίπολη θα "πλημμυρίσει" από κόσμο στις γιορτές!
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης καθώς και το σποτ του δήμου για τις Πασχαλινές εκδηλώσεις.
Μ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...