Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

270 πρόσφυγες έρχονται στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης (;)

270 πρόσφυγες έρχονται στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης (;)
Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, μεταδίδει αποκλειστικές πληροφορίες που το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθούν το επόμενο διάστημα και αναφέρουν ότι “κλείδωσε” και ο αριθμός των προσφύγων που θα έρθουν στην Αρκαδία και ο χώρος που θα φιλοξενηθούν.

Οι τελευταίες λοιπόν πληροφορίες της ΔΡΤ 91,5 αναφέρουν πως θα έρθουν 270 Σύριοι Πρόσφυγες στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Τρίπολη και η εγκατάστασή τους θα γίνει στο κτίριο που επελέγη στη Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.

Πρόκειται για κτίριο 1900 τ.μ καλυμμένης έκτασης, στο οποίο θα τοποθετηθούν κατά πάσα πιθανότητα σκηνές, που έχουν παραγγελθεί από την Ελευσίνα, ενώ θα τοποθετηθούν και χημικές τουαλέτες.

Η επιλογή του χώρου έγινε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά τις προτάσεις της αρμόδιας επιτροπής από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που είχαν επισκεφθεί χώρους και απομένει να δούμε πότε θα έρθουν οι πρόσφυγες και φυσικά αν θα αλλάξει κάτι μέχρι τότε.

Πηγή: Ε.Τ. - www.drt915.gr 

1 σχόλιο

  • Μπουσιανη Μαρίνα
    Μπουσιανη Μαρίνα Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    μια ευκαιρία να δείξουμε την πατροπαράδοτη φιλοξενία μας ,την ανθρωπιά μας ,τον πολιτισμό μας ,την αλληλεγγύη μας σε άλλες περιοχές της χώρας μας που σηκώνουν μόνες το βάρος .Καλώς να έρθουν και να ευχόμαστε να είμαστε πάντα αυτοί που μπορούν να βοηθάνε και όχι αυτοί που ζητάνε βοήθεια.΄Ολοι οι άνθρωποι είμαστε κάτω από την ίδια μοίρα,άλλος χθες ,άλλος σήμερα ,άλλος αύριο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...