Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα συγχαρητήρια του Τάκη Μαντά για την έγκριση Τεχνικής έκθεσης σχετικά με την "Ψηφιακή προβολή της έπαυλης Ηρώδη Αττικού στη Λουκού Κυνουρίας"

Τα συγχαρητήρια του Τάκη Μαντά για την έγκριση Τεχνικής έκθεσης σχετικά με την "Ψηφιακή προβολή της έπαυλης Ηρώδη Αττικού στη Λουκού Κυνουρίας"
Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη προβλέπεται η έγκριση της Τεχνικής Έκθεσης για την προτεινόμενη από την ΕφΑ Αρκαδίας Πράξη με θέμα «Ψηφιακή προβολή της έπαυλης Ηρώδη Αττικού στη Λουκού Κυνουρίας.
Ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Τάκης Μαντάς σημείωσε για την εξέλιξη αυτή: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πολλά μπράβο και πολλά ευχαριστώ από όλους μας στην Εφορία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, την κυρία Αννα Καραπαναγιώτου και όλους τους συνεργάτες της. Η ανάδειξη δεν πρέπει να νομίζουμε ότι είναι εύκολη λέξη για να λέγεται ευκαιριακά. Ξεκινά από την επιστημονική καταγραφή και την επιστημονική τεκμηρίωση. Προϋποθέτει όμως το κέφι το μεράκι και την αγάπη για το αντικείμενο...."
 

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα για φαντάσου , θα έχουμε και τα συγχαρητήρια Μαντά ........ως τέως δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας ...... Του δημάρχου που δεν έκανε κανένα έργο στην περιοχή !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...