Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μήνυμα των Επαγγελματιών Άστρους για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2013

Το μήνυμα των Επαγγελματιών Άστρους για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2013

Το Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους «Ο Καρυτσιώτης» σε μήνυμά του σημειώνει: «Το 1980 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού καθιέρωσε τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού την 27η Σεπτεμβρίου κάθε έτους με στόχο την προώθηση του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για εμάς, το Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους << ο Καρυτσιώτης >>, η διεθνώς ανεγνωρισμένη ημέρα τουρισμού είναι πάνω από όλα Ημέρα Ελπίδας . Γιατί ο τουρισμός απέδειξε, στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, ότι υπάρχει ακόμη περιθώριο και για αισιοδοξία και για ελπίδα .Συμβάλλοντας για ακόμα μια φορά τα μέγιστα στην τοπική οικονομία κατά συνέπεια και στην εθνική οικονομία αλλά κυρίως στην  απασχόληση.

Είναι ευκαιρία να επαναλάβουμε ότι τουρισμός σημαίνει ξενοδοχεία ,ενοικιαζόμενα δωμάτια ,  καταστήματα με τουριστικά είδη , καφετέριες , ταβέρνες …. σημαίνει ζωή.

 Είναι ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε όλοι το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο τουρισμός   στην κοινωνική και οικονομική μας ζωή.

Στόχος μας, ως κοινωνία , ως τοπική αυτοδιοίκηση,  ως σωματεία , ως σύλλογοι,  θα πρέπει να  είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και διαμόρφωση τουριστικής συνείδησης της νέας γενιάς, προκειμένου να συμβάλλει, μακροπρόθεσμα, στην ποιοτική  ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Εμείς , ως επαγγελματίες του κλάδου θα  καταβάλλουμε μεγαλύτερες προσπάθειες και καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης των τουριστικών επιχειρήσεων μας ,  αλλά  επειδή  η προσπάθεια είναι εθνική,  βασική  προϋπόθεση και εγγύηση για να έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες για τον τουρισμό, για τη χώρα μας, για τον τόπο μας , πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη  η συστράτευση όλων.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά .

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος   Κατσής Δημήτρης                       

ο Γ. Γραμματέας Τζιβελόπουλος Φώτης»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...