Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εορτασμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Σίταινα (εικόνες)

Εορτασμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Σίταινα (εικόνες)
Το διήμερο Σάββατο 07 και την Κυριακή 08 Μαϊου πραγματοποιήθηκε ο Εορτασμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Σίταινα με κάθε λαμπρότητα.
Το Σάββατο 07 τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος των ιερέων Πολυμενάκου Βασίλη κ Ανούση Παναγιώτη και την παρουσία πλήθος κόσμου και των Βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ Γιώργου Παπαηλίου των Δημοτικών Συμβούλων κ.Γκαύρου Δημήτρη, Λυτρίβη Γιώργου του εκπροσώπου της ΔΕΥΑΒΚ κ Παινέση Γρηγορίου, και του Προέδρου της Κοινότητας Πλατάνου κ Αντωνίου Θανάση.
Την Κυριακή 08 Μαϊου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία με την παρουσία πλήθος πιστών και του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ Καμπύλη Γιώργου και των Αντιδημάρχων κ Κλεώπα Γιώργου και Καμπύλη Κωνσταντίνου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος πρόσφερε γλυκά στους επισκέπτες και η Ταβέρνα είχε πλούσια εδέσματα και δημιουργήθηκε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα παρά το κρύο κυρίως του Σαββατόβραδου.
Ιδιαίτερη η τιμή και η έκπληξη από την παρουσία και παρά το πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα του Βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ κ.Βλάσση Κώστα στο χωριό μας.
Εύχομαι υγεία πάνω από όλα για όλο τον κόσμο και η ευλογία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου βοήθεια μας.

Πέτρος Αλοίμονος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...