Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άστρος για έλλειψη οδηγών στο Κέντρο Υγείας (vd)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άστρος για έλλειψη οδηγών στο Κέντρο Υγείας (vd)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Άστρους για την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
 
Το Κέντρο Υγείας, έχει μείνει με μόνο 3 οδηγούς, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν να καλύψουν τις καθημερινές βάρδιες. Στην περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας, ο κόσμος είναι ανάστατος και απαιτεί τη  στελέχωση του Κέντρου Υγείας,  με επιπλέον οδηγούς. Οι κάτοικοι του Άστρους,  διαμαρτύρονται επίσης για την απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να μεταφέρει έναν από τους υπάρχοντες οδηγούς του Κέντρου Υγείας,  στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο  Τρίπολης, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.
 
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, έγινε συλλογή υπογραφών, ενώ διαβάστηκε και το ψήφισμα διαμαρτυρίας του δημοτικού συμβουλίου.
 
Ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας, Μανώλης Σκαντζός, είπε ότι ο δήμος έχει ήδη διαθέσει έναν από τους οδηγούς του, για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας και δεν αποκλείεται να διαθέσει και δεύτερο στο προσεχές διάστημα…
 
Τέλος,  να αναφερθεί ότι παρών ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και γιατρός, Κώστας Ζαχαριάς,  ο οποίος δήλωσε ότι στέκεται δίπλα στον αγώνα των κατοίκων και θα μεταφέρει τα αιτήματα τους άμεσα στο Υπουργείο Υγείας.
 
Το kalimera-arkadia.gr ήταν εκεί και ετοίμασε σχετικό ρεπορτάζ. 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...