Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η γιορτή των ερασιτεχνών αλιέων – Νηοπομπή με σκάφη στο Παράλιο (εικόνες – βίντεο)

Η γιορτή των ερασιτεχνών αλιέων – Νηοπομπή με σκάφη στο Παράλιο (εικόνες – βίντεο)
Η γιορτή για την ίδρυση του Ναυταθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Τρίπολης - Παραλίου Άστρους “Η Γοργόνα Σθενώ” έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο στο Παράλιο.
Την πρώτη μέρα έγινε χοροεσπερίδα με ζωντανή λαϊκή και δημοτική μουσική και την επόμενη νηοπομπή με σκάφη των μελών του συλλόγου από το λιμένα του Παράλιου Άστρους.
Πρόκειται για ένα σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων με έδρα το Παράλιο Άστρος. Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και οι σκοποί του, σύμφωνα με το καταστατικό του, είναι:
Η ανάπτυξη και διάδοση του ενδιαφέροντος για την ερασιτεχνική αλιεία καθώς και η συμβολή στην προστασία του ενάλιου πλούτου της περιοχής ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ
Η προώθηση και η ενίσχυση κάθε ερασιτεχνικής δραστηριότητας που έχει σχέση με τη θάλασσα.
Η λειτουργία τμήματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για την μορφωτική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.
Για την ανάπτυξη των σκοπών του ο Σύλλογος: θα οργανώνει αλιευτικές εκδρομές, αλιευτικούς αγώνες, διαφωτιστικές περί αλιείας ομιλίες, για να αναπτυχθεί στα μέλη του και στο κοινό ανώτερη συνείδηση περί της αξίας της αλιείας ως θαλάσσιας ψυχαγωγίας. Θα συνεργαστεί με άλλα σωματεία που επιδιώκουν τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς, θα διοργανώνει ναυταθλητικούς αγώνες και θα λαμβάνει μέρος και ο ίδιος σε αγώνες με άλλους ομίλους σε ολόκληρη τη χώρα. Θα διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις και χοροεσπερίδες για την ψυχαγωγία των μελών του και τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...