Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Βόρειας Κυνουρίας

Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Βόρειας Κυνουρίας
Με απόφαση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτη Μαντά, συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με σκοπό να εισηγείται στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την κατανομή των πιστώσεων για τις λειτουργικές δαπάνες των Σχολικών Μονάδων, την επισκευή και συντήρησή τους, καθώς και το έργο των Σχολικών Επιτροπών, ως ακολούθως:
1. κος Σαβούρδος Πέτρος, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος.
2. κος Σίδερης Κωνσταντίνος, τακτικό μέλος, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αρκαδίας, με αναπληρωματικό μέλος τον κο Κόσσυβα Βασίλειο.
3. κα Λαγονίκου Σοφία (Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Άστρους), τακτικό μέλος, ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, με αναπληρωματικό μέλος τον κο Λιλή Κωνσταντίνο (Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Παρ. Άστρους).
4. κος Αδάμης Ανδρέας (Εκπαιδευτικός Γενικού Λυκείου Άστρους), τακτικό μέλος, ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, με αναπληρωματικό μέλος τον κο Κολοβό Βασίλειο (Εκπαιδευτικός ΕΠΑ.Λ. Άστρους).
5. κος Κουρόγιωργας Αθανάσιος, τακτικό μέλος, ως εκπρόσωπος του Κτηνοτροφικού Σωματείου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με αναπληρωματικό μέλος τον κο Κοδέλλα Χρήστο.
6. κος Περδικάρης Γιαννάκος, τακτικό μέλος, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Νέων Αγροτών Αρκαδίας, με αναπληρωματικό μέλος τον κο Ταμπάκη Παναγιώτη.
7. κος Μαυριάς Παύλος, τακτικό μέλος, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Άστρους, με αναπληρωματικό μέλος την κα Αδάμη Κωνσταντίνα.
Γραμματέας της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων, ορίζεται ο Δημοτικός Υπάλληλος, Κουρμπέλης Δημήτριος του Ιωάννη, ΔΕ Διοικητικού, με αναπληρώτριά του τη Δημοτική Υπάλληλο Μποβολανέα Βασιλική / Αλεξάνδρα του Σωτηρίου, ΤΕ17 Διοικητικού – Λογιστικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...