Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άνω Δολιανά: Τουριστικός προορισμός με .. κλειστούς δρόμους, προβληματικό ίντερνετ και διακοπές στην υδροδότηση!

Άνω Δολιανά: Τουριστικός προορισμός με .. κλειστούς δρόμους, προβληματικό ίντερνετ και διακοπές στην υδροδότηση!
Το «Ονειρολόγιο» από τα Άνω Δολιανά ανέβασε ένα κείμενο μέσα από το οποίο αποτυπώνει την προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της κακοκαιρίας, αν και βρισκόμαστε σε φουλ τουριστική σαιζόν!


Διαβάστε το … «Τα Άνω Δολιανά δεν είναι και από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. Παρόλα αυτά εδώ είμαστε μερικοί επιχειρηματίες που έχουμε συνδέσει τη ζωή μας, ή έστω ένα κομμάτι της, με την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που εκτιμούν και αγαπούν το χωριό και όσα αυτό προσφέρει: ομορφιά, ηρεμία, ανθρώπινη επαφή.
Οι εποχές είναι δύσκολες. Όμως εμείς επιμένουμε να είμαστε εδώ, να διατηρούμε σε καλή κατάσταση τις επιχειρήσεις μας, να διατηρούμε το κέφι μας και την ανθρωπιά μας για χάρη της ψυχής μας, των παιδιών μας και για χάρη όσων μας εμπιστεύονται τις λίγες μέρες που τους περισσεύουν και τα λίγα χρήματα που δεν τους περισσεύουν.
Και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, είμαστε εδώ. Για μια ακόμη φορά μόνοι μας, με μόλις 30 εκατοστά χιονιού να μας κρατούν μακριά από το προφανές: Να μπορέσουμε έστω και στοιχειωδώς να δουλέψουμε.
Κανένα μηχάνημα δεν έχει εμφανιστεί για να καθαρίσει τους δρόμους. Κι εμείς δεν ξέρουμε τι να πούμε στους ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί μας και θέλουν να έρθουν.
Δεν ξέρουμε τι να πούμε και πώς να δικαιολογήσουμε το ότι δεν έχουμε μια στοιχειώδη σύνδεση στο Internet αν και η οπτική ίνα περνάει απέξω από το τηλεφωνικό κέντρο του χωριού.
Δεν ξέρουμε τι να πούμε και πώς να δικαιολογήσουμε το γεγονός ότι το νερό κόβεται κάθε φορά που θα υπάρξει μια διακοπή ελάχιστων δευτερολέπτων στο ηλεκτρικό ρεύμα.
Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο θα έπρεπε ίσως να συνεχίσουμε να επιμένουμε.
Και αν τελικά αξίζει τον κόπο…

Υ.Γ. Παρακαλούμε πολύ διαδώστε το.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...