Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης  Ζωής από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας  σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης  Ζωής από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας  σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης

   Κατόπιν αιτήματος  του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας   και  μετά από έγκριση  του  Πρόεδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024,   εκπαιδευτικό πρόγραμμα  για την απόκτηση  Ευρωπαϊκού  Διπλώματος   ΚΑΡΠΑ /  χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή BLS/AED. Αναπτύχθηκαν οι εξής ενότητες πού αφορούν απειλητικές καταστάσεις για τον άνθρωπο.

  • Λιποθυμικές καταστάσεις
  • Απώλεια αισθήσεων - Θέση Ανάνηψης
  • Ξένα Σώματα - Πνιγμονή
  • Καρδιακά επεισόδια
  • ΚΑΡΠΑ
  • Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή

Η εκπαίδευση  πραγματοποιήθηκε  από τη Νοσηλεύτρια - Προϊσταμένη του  Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ.,  κα. Μαρία  Σταματοπούλου, απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και συμμετείχαν ενεργά τόσο στη θεωρητική όσο και στη πρακτική άσκηση.

  Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης ευχαριστεί πολύ για την εμπιστοσύνη  και την άψογη  συνεργασία αποδεικνύοντας τη  σπουδαιότητα της γνώσης των Πρώτων βοηθειών που διαπνέονται από την επιθυμία να είμαστε χρήσιμοι στους άλλους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...