Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ως «τον άνθρωπο που έσωσε την Φαρμακοβιομηχανία της χώρας» χαρακτήρισε τον Πτωχό ο Δημήτρης Δέμος!

Ως «τον άνθρωπο που έσωσε την Φαρμακοβιομηχανία της χώρας» χαρακτήρισε τον Πτωχό ο Δημήτρης Δέμος!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την… αποθέωση γνώρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ενωση Φαρμακοβιομηχανίας στην Τρίπολη, το πρωί του Σαββάτου 30 Μαρτίου.

Στη μεγάλη εκδήλωση της ΠΕΦ ««Επενδύσεις, Έρευνα και Καινοτομία από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας», ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, δέχτηκε μία σειρά από θετικά σχόλια, με κυριότερα παραδείγματα, όταν κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας DEMO, Δημήτρης Δέμος, τον χαρακτήρισε ως «τον άνθρωπο που έσωσε την Φαρμακοβιομηχανία της χώρας», μιας και είχε σημαίνοντα ρόλο στο πρωθυπουργικό επιτελείο κατά την περίοδο της τρόικας και της δύσκολης δημοσιονομικής πολιτικής.  

Στο ίδιο μήκος κύματος, προχώρησε και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θυμήθηκε τον εποπτικό ρόλο που είχε τότε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. «Είχαμε εξαιρετική συνεργασία και είστε τυχεροί που είναι Περιφερειάρχης ένας άνθρωπος που πάλεψε για την οικονομία της χώρας και γνωρίζει από επενδύσεις», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας, η Βίκυ Λοΐζου, Γενική Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο Κώστας Βλάσης, Βουλευτής Αρκαδίας, ΝΔ, ο Δημήτρης Πτωχός, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Κωνσταντίνος Τζιούμης, Δήμαρχος Τρίπολης και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας, πρώην Αν. Υπ. Υγείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...