Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία: Οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρείου φωνάζουν για μετακινήσεις προσωπικού μέσα στις γιορτές

Καταγγελία: Οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρείου φωνάζουν για μετακινήσεις προσωπικού μέσα στις γιορτές
Ο Σύλλογος προσωπικού του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με γραπτή του καταγγελία, αναφέρει:
«Η Διοίκηση και η Νοσηλευτική υπηρεσία του Ψ.Ν.Τ κατά την προσφιλή τους μέθοδο των τελευταίων ετών προβαίνει σε μετακινήσεις προσωπικού εν τω μέσω των εορτών και αφού τα τρέχοντα προγράμματα εργασίας προσωπικού έχουν ήδη αναρτηθεί.
Ο Σύλλογος Προσωπικού του ΨΝΤ καταγγέλλει τις μετακινήσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα 24/12/2014 με Αρ. Πρωτ. 25474 που έχουν ισχύ από 29/12/2014 , ως επιλεκτικές, τιμωρητικές και οι οποίες διαταράσσουν την εύρυθμη λειτουργία των κλινικών και των δομών, ανήμερα Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Είναι γνωστά στους Διοικούντες η ιδιαιτερότητα των τμημάτων και των εξωνοσοκομειακών δομών καθώς και ο απαιτούμενος χρόνος προσαρμογής του εργαζόμενου ως πρόσωπο αναφοράς για τους ασθενείς.
Αποτελεί πάγιο ανεκπλήρωτο αίτημα του Συλλόγου Προσωπικού προς τη Διοίκηση και τη Νοσηλευτική υπηρεσία να μην γίνονται μετακινήσεις προσωπικού για τους ανωτέρω λόγους τις ημέρες των εορτών. Όταν μάλιστα αυτές συζητιούνται εδώ και πολύ καιρό και εσκεμμένα επιλέγεται να υλοποιηθούν σήμερα, αναρωτιόμαστε γιατί αυτή η βιασύνη και προχειρότητα;
Σε ένα Ψυχιατρικό νοσοκομείο εγκαταλελειμμένο, που λειτουργεί μόνο με το φιλότιμο του ελάχιστου εναπομείναντος προσωπικού, χωρίς οδηγούς, με ελλιπή θέρμανση, με ανεπαρκές υγειονομικό υλικό, τι άλλο νόημα μπορεί να έχουν αυτές οι μετακινήσεις εκτός από ένα κακόγουστο επικοινωνιακό παιχνίδι που με μέγιστη υποκρισία επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια μας ότι τάχα ενδιαφέρονται για το προσωπικό στο οποίο οφείλουν πάνω από 8000 ρεπό και για τους ψυχικά ασθενείς όταν δεν έχουν προσπαθήσει έστω και στο ελάχιστο να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης τους.
Το μόνο στο οποίο φαίνεται να έχουν ικανότητα είναι να ανακυκλώνουν το ίδιο και το ίδιο προσωπικό δημιουργώντας επισφαλείς συνθήκες για όλους.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015
Υ.Γ Συνάδελφοι μην ξεχνάτε πως το βασικό για να περάσεις καλά τις Γιορτές είναι να μην αφήνεις τους άλλους να σου « φτιάξουν» το πρόγραμμα.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ»
(Φωτογραφία αρχείου)

2 σχόλια

  • ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣΚΟΠΕΣ Η ΟΧΙ?

  • πιτερ
    πιτερ Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ασκοπες μετακινησεις χωρις λογο,
    επανειλημενα εκτιθεται η διοικηση με της σπασμωδικες της κινηνης της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...