Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 24 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Αέρας … Βιέννης στην Τρίπολη! Ο Gorg Steiner αποκλειστικά στους «Έλλη…νες» (vd)

Το kalimera-arkadia.gr είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στην εκπομπή «Έλλη…νες», με την Έλλη Αρτοπούλου, το Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Αυστριακού Ανθρωπιστικού Οργανισμού, «Αλμπερτ Σβάιτσερ», Gorg Steiner, o οποίος επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες την Τρίπολη για να βραβεύσει και να τιμήσει σημαντικούς Αρκάδες για το ανθρωπιστικό τους έργο και την προσφορά τους στην τέχνη και τον πολιτισμό.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς στη Βόρεια Κυνουρία

σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» και συγκεκριμένα το άρθρο 7 «Δικαίωμα εγγραφής και εγγραφή παιδιών» και το άρθρο 8 «Διακοπή φιλοξενίας», δεχόμαστε αιτήσεις εγγραφής, επανεγγραφής και διαγραφής παιδιών για το σχολικό έτος 2014-2015, μέχρι 13 Ιουνίου 2014.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν παιδιά ηλικίας 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο.
Διαβάστε περισσότερα...

Είσαι εξαρτημένος από το Facebook; Κάνε το τεστ!

Ανήκεις σε εκείνους που είναι μόνιμα συνδεδεμένοι στο Facebook; Ή μήπως σε αυτούς που κάνουν μήνες για να χρησιμοποιήσουν το λογαριασμό τους; Αν θέλεις να μάθεις, δεν έχεις παρά να κάνεις το τεστ.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε βίντεο - ρεπορτάζ για τον ισχυρότατο σεισμό βόρεια της Λήμνου (vd)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 Ρίχτερ με επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης ταρακούνησε στις 12:25 το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ο ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ιδιαίτερα αισθητός έγινε σε πολλές περιοχές της Τουρκίας.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ετεροχρονισμένα εντάσσουν το εργοστάσιο επεξεργασίας σκουπιδιών εντός του οικισμού της Παλιόχουνης»

Καινούρια προκλητική ενέργεια βγήκε στη δημοσιότητα πριν 10 μέρες σχετικά με τη  χωροθέτηση  του εργοστασίου για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Παλιόχουνη.
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα   Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου που εκδόθηκε στις 1/4/14 και αναρτήθηκε στη διαύγεια στις 16 /5/ 14  (μετά από αίτηση που έκανε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στις 14/3/14),  χαρακτηρίζουν το χωριό  Παλιόχουνη  ως οικισμό  ¨Μικρό¨ ως προς το μέγεθος παραλείποντας  παράλληλα υπάρχοντα χαρακτηρισμό του οικισμού ως ¨Στάσιμου¨  βάσει  Π.Δ.  - ΦΕΚ 423/Δ/19-9-83.
Διαβάστε περισσότερα...

6 νέες θέσεις εργασίας σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Αρκαδίας

Η ΛΘ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών Εφορείας.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα που επικυρώθηκαν από το Πρωτοδικείο για τους δήμους Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας

Επικυρώθηκαν από το Πρωτοδικείο της Τρίπολης και θα σταλούν στο Υπουργείο Εσωτερικών τα τελικά, οριστικά αποτελέσματα για τις ψήφους που έλαβαν οι συνδυασμοί στις δημοτικές εκλογές Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Τρίπολης.
Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...