Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Οι πειρατές του νησιού Ρι-Γκανά» στην Τρίπολη (εικόνες)

Στην Τρίπολη, στο μικρό άλσος πίσω από το εξωκλήσι του Αη-Γιάννη του Ριγανά, που με επιμέλεια και έγνοια φροντίζουν εδώ και πολλά χρόνια τα μέλη του Φυσιολατρικού Ομίλου Τρίπολης (ΦΟΤ - 1937), από τις 13-15 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε η κατασκήνωση των Αστεριών (παιδιών ηλικίας 5-7 ετών) του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ από τα Τοπικά Τμήματα της Τρίπολης και της Σπάρτης. Η διάθεση του χώρου και η πολύ καλή επαφή με τους υπεύθυνους του ΦΟΤ δημιούργησαν δεσμούς συνεργασίας και για άλλες δράσεις στον πολύ όμορφο αυτό χώρο.
Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνικά και ξένα τραγούδια στην καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου (vd)!

Γεμάτη ήταν η αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Τρίπολης με γονείς και φίλους των μαθητών του μουσικού σχολείου Τρίπολης, για την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του σχολείου.
Διαβάστε περισσότερα...

Αίσχος! Δηλητηρίασαν με φόλες σκύλους και γάτες στην Τρίπολη – Κατατέθηκε μήνυση!

Για άλλη μία φορά στην Τρίπολη, δυστυχώς, βρισκόμαστε μπροστά σε … δολοφονικές ενέργειες κατά αδέσποτων ζώων. Ασυνείδητοι στέρησαν τη ζωή σε άτυχα ζώα που κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας στην πόλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις ναυαγοσώστες θα προσληφθούν για τις παραλίες της Β. Κυνουρίας

Στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας από την πρόσληψη και μέχρι την 31/7/2014, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών ανακοίνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.
Διαβάστε περισσότερα...

«Να αποτραπεί το ξεπούλημα της ΔΕΗ» ζήτησε από τη Μεγαλόπολη ο Βουδούρης

«Στα χέρια των εργαζόμενων της ΔΕΗ, των πολιτών της Πελοποννήσου και όλων των Ελλήνων πολιτών, βρίσκεται η διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ. Ο αγώνας όλων μας για να αποτραπεί το ξεπούλημα της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας, πρέπει να κλιμακωθεί μέχρι την ανατροπή εκείνων που σχεδιάζουν αυτό το πρωτοφανές νεοφιλελεύθερο πλιάτσικο σε βάρος της δημόσιας περιουσίας».
Διαβάστε περισσότερα...

Όχημα του Δήμου Γορτυνίας για να καλυφθούν ανάγκες της Πυροσβεστικής στα Τρόπαια!

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας ενέκρινε την παραχώρηση επιβατικού οχήματος του Δήμου Γορτυνίας προκειμένου να καλύψει ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και ειδικότερα του πυροσβεστικού κλιμακίου Τροπαίων (περιπολίες, μεταφορά υλικών και μέσων, αλλαγές προσωπικού), για το χρονικό διάστημα από 1ης Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Πιο … δροσερό θα είναι το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία στην Αρκαδία!

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία και ευρύτερα στην Πελοπόννησο. Πάντως, η Κυριακή αναμένεται να είναι πιο ζεστή από το Σάββατο. Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσουν από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Ενδεικτικά, η μέγιστη θερμοκρασία, για περιοχές της Αρκαδίας, θα είναι:
Τρίπολη 32
Παράλιο Άστρος 32
Λεωνίδιο 31
Μεγαλόπολη 32
Δημητσάνα 30
Βυτίνα 30
Λαγκάδια 31

Ενώ, σε περιοχές της Πελοποννήσου, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι:
Ναύπλιο 34
Καλαμάτα 32
Πύλος 31
Κόρινθος 33
Μονεμβάσια 36

(Τα στοιχεία της πρόγνωσης είναι από την ΕΜΥ και τις ιστοσελίδες okairos.gr και meteo.gr).
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...