Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 - Kalimera Arkadia

Υπερήφανη η Ελλάδα για την Εθνική της! Στους «16» τελείωσε το … ταξίδι μας στο Μουντιάλ

Στη φάση των «16» ολοκληρώθηκε η παρουσία της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε από την Κόστα Ρίκα με 5-3 στα πέναλτι στην «Αρένα Περναμπούκο» του Ρεσίφε, στην αναμέτρηση για τη φάση των «16», και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπου πάντως πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας της σε Παγκόσμιο Κύπελλο.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι χαρές και τις πίκρες του έρωτα από τη Λαογραφική Εστία στο θεατράκι του Αγιώργη! (vd)

Για τα πρώτα σκιρτήματα, το φιλί, τις ρομαντικές και τις δύσκολες στιγμές, τις χαρές και τις πίκρες του έρωτα χόρεψε η Λαογραφική Εστία Τρίπολης, σε μία πολύ ωραία εκδήλωση η οποία έγινε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, στο θέατρο του άλσους Αγιου Γεωργίου.
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΩΡΑ – Αποκλειστικές εικόνες του «Καλημέρα Αρκαδία» μέσα από το γήπεδο με την Κόστα Ρίκα!

Ο φακός του Γορτύνιου φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου απαθανάτισε ωραίες εικόνες μέσα από το γήπεδο που διεξάγεται ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με την Κόστα Ρίκα και τις παρουσιάζει στο www.kalimera-arkadia.gr!

Διαβάστε περισσότερα...

Υποτροφίες του Ιδρύματος Μπακοπούλου σε φοιτητές της Αρκαδίας (vd)

16 προπτυχιακοί και 2 μεταπτυχιακοί φοιτητές πήραν σήμερα, Κυριακή 29 Ιουνίου, τις επιταγές από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο με την παρουσία και της Αντιπροέδρου του Ιδρύματος, Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας Κική Φράγκου στο Επισκοπείο της Τρίπολης

Διαβάστε περισσότερα...

«Ποτάμι» - Αρκαδική παρουσία στην Επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος!

Η Πανελλήνια Επιτροπή του Ποταμιού, αμέσως μετά την εκλογή της από το Συνέδριο πραγματοποίησε την πρώτη της συνάντηση, με στόχο να καθορίσει τις προτεραιότητες του κινήματος για το αμέσως επόμενο διάστημα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ώρα για καλοκαιρινό … «Relax» στα κάτω Βέρβαινα Κυνουρίας! (vd)

Ένα νέο καλοκαιρινό στέκι εγκαινιάστηκε στη Βόρεια Κυνουρία, το βράδυ του Σαββάτου! Το «Relax» είναι μία καινούργια … δροσερή γωνιά, στα κάτω Βέρβαινα Κυνουρίας, μόλις δύο λεπτά από την παραλία του Ατσίγγανου!

Διαβάστε περισσότερα...

Βόλτα στην … παραλιακή της Καλαμάτας! (vd)

Μεσημέρι Κυριακής και η παραλιακή οδός της Καλαμάτας είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος της Καλαμάτας! Πολλά μαγαζιά για καφέ και φαγητά και … άπειρες επιλογές για να κάνει μία βουτιά, σε οργανωμένες παραλίες και όχι μόνο!
Διαβάστε περισσότερα...

Ασθενής σεισμική δόνηση στη Γορτυνία!

Μπορεί όλα τα φώτα της δημοσιότητας να έπεσαν χθες πάνω στο σεισμό ου έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον Αργολικό Κόλπο και ταρακούνησε την Κυνουρία, όμως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (λίγο μετά τις 12.30) σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση –μικρότερης έντασης- κοντά στη Δημητσάνα.
Διαβάστε περισσότερα...

«Πάτησε» Αυστρία ο Αστέρας και έγινε ήδη η πρώτη προπόνηση!

Ο Αστέρας έφτασε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει μέχρι τις 10 Ιουλίου στο Τιρόλο, προκειμένου να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η αποστολή του Αστέρα έφτασε στο ξενοδοχείο συναντώντας βροχή στην περιοχή και με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου!
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...