Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Φίμωσαν» τους δασοφύλακες στο Άστρος Κυνουρίας!

«Φίμωσαν» τους δασοφύλακες στο Άστρος Κυνουρίας!

Άγνωστοι δράστες άρπαξαν δύο φωτογραφικές μηχανές, ένα ζευγάρι κιάλια, μια συσκευή GPS, έναν ασύρματο πομποδέκτη και ένα μεγάλο φακό Μόνο τυχαία δεν θεωρείται η διάρρηξη ενός από τα τρία αγροτικά φορτηγάκια που χρησιμοποιούνται για την επόπτευση και φύλαξη της προστατευόμενης περιοχής του Άστρους Κυνουρίας, που έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι δράστες είχαν σκοπό να «φιμώσουν» και να «τυφλώσουν» τους φύλακες του δάσους! Οι άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του παραθύρου του οχήματος που ήταν σταθμευμένο έξω από την έδρα του φορέα διαχείρισης και άρπαξαν μεταξύ άλλων από την καμπίνα του δύο φωτογραφικές μηχανές, ένα ζευγάρι κιάλια, μια συσκευή GPS, έναν ασύρματο πομποδέκτη και ένα μεγάλο φακό.

Χωρίς αυτά, ο Ειδικός Φύλακας Δασικής Προστασίας δεν μπορεί να κινηθεί μέσα στο δάσος, ούτε να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του ή τις αστυνομικές αρχές! Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας από το προσωπικό του φορέα, που έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει έρευνα η τοπική Αστυνομία, αλλά και για να αντικατασταθούν τα κλεμμένα υλικά.

Το τελευταίο, όμως, είναι μάλλον αδύνατο λόγω της έλλειψης κονδυλίων κι έτσι η επιτήρηση θα γίνεται με το… μάτι!

Πηγή - Πρώτο Θέμα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...