Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

«Η Κυνουρία θέλει να πάρει νερό και καλά κάνει» παραδέχεται ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

 

Το θέμα του Ανάβαλου βρέθηκε στο επίκεντρο του περιφερειακού συμβουλίου, σε μία συζήτηση που έγινε σε υψηλούς τόνους, παρουσία κατοίκων από χωριά της Αργολίδας.

Να σημειωθεί ότι το θέμα των νερών του Αναβάλου είναι ένα ζήτημα το οποίο αφορά άμεσα και την Κυνουρία η οποία διεκδικεί συγκεκριμένες ποσότητες νερού από τη συγκεκριμένη πηγή για να καλύψει τις ανάγκες της.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Νικόλα Γιαβρούμη (εικόνες)

 

Την Κυριακή το βράδυ 25 Αυγούστου 2013 στο θέατρο του Αγίου Γεωργίου η Κ.Ε.ΔΗ. Τριπόλεως σε συνεργασία με το Αττικό Ωδείο πραγματοποίησαν «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΒΡΟΥΜΗ» με πιάνο, όμποε, κιθάρα και βιολί σε έργα των Chopin, Paganini, Brahms και Tchaikovsky. Εκτός των άλλων, βασικοί εκτελεστές ήταν τα παιδιά του, Όμηρος και Μαρία. Την παράσταση παρακολούθησε αρκετός φιλόμουσος κόσμος, που τον τίμησε, και για την σημαντική μουσική του παιδεία.

Διαβάστε περισσότερα...

Η μυστική συνάντηση στο Ναύπλιο, οι … μπαλωθιές της Αρκαδίας και η «σφαγή» για τα «πεντάμηνα»

 

- Καλημέρα σε όλους τους ...καληνυχτάκηδες της Αρκαδίας. Η καλή μέρα φίλοι μου λένε ότι φαίνεται από το πρωί. Μερικές φορές όμως φαίνεται και από το προηγούμενο βράδυ. Δε φαίνεται?

Διαβάστε περισσότερα...

Βουλευτής Χρυσής Αυγής: «Στη Μεγαλόπολη το ένα εργοστάσιο σκουπιδιών της Πελοποννήσου» - Διάψευση από Τατούλη! (vd)

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μίλησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής (από την Κορινθία) Ευστάθιος Μπούκουρας, για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με τον διεθνή διαγωνισμό της Περιφέρειας, για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγουν 1.500 θέσεις εργασίας με «πεντάμηνα» και «επτάμηνα» στην Αρκαδία – Επιβεβαίωση για τον Οδυσσέα!

 

Οι υπουργοί Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης και Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης θα παρουσιάσουν αύριο, Τρίτη 27 Αυγούστου, το «Πρόγραμμα 50.000 θέσεων για την Κοινωφελή Εργασία». 

Διαβάστε περισσότερα...

Η θεατρική ομάδα του 1ου λυκείου Τρίπολης με το "Ω, τι κόσμος μπαμπά" πάει... Άστρος!

Η Θεατρική Ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης, ετοίμασε και παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Κώστα Μουρσελά

«Ω, ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!»

Μια επίκαιρη σάτιρα ετών 40.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο Πάπαρι και στην κάτω Ασέα θα τελέσει θεία λειτουργία και εσπερινό ο μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος την ημέρα της ονομαστικής του εορτής

Γνωρίζομεν πρός τόν φιλόχριστον Λαόν τῆς Μητροπόλεώς μας, ὅτι τήν 30ήν Αὐγούστου, ἑορτήν τοῦ Ἁγίου πατρός ἡμῶν αλεξανδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, κατά τήν ὁποίαν ἄγει τά Ὀνομαστήριά του ὁ Ποιμενάρχης ἡμῶν κ. Ἀλέξανδρος, οὗτος, λόγῳ τῶν σημερινῶν περιστάσεων καί οἰκονομικῶν καταστάσεων, δέν θά ἑορτάση τήν ὀνομαστικήν του ἑορτή στήν Τρίπολι, ἀλλά τήν παραμονήν τῆς ἑορτῆς θά τελέση τόν Ἑσπερινόν στόν Ἱερό Ναό ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κάτω Ἀσέας καί τήν ἐπαύριον κυριώνυμον ἡμέραν τῆς ἑορτῆς θά τελέση τήν Θείαν Λειτουργίαν στόν Ἐνοριακό Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Νικολάου τοῦ χωρίου πού γεννήθηκε, στό Πάπαρι τῆς Μαντινείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Εορτασμός της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου στο Καστρί Κυνουρίας

Την 6η Σεπτεμβρίου 2013 πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ την Ανάμνηση του εν Χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...