Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Επίσκεψη στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Παναρκαδικού

Τον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Παναρκαδικού Γιάννη Λαγό, επισκέφτηκαν στο σπίτι του, ο κόουτς της ομάδας Βαγγέλης Γούτης και ο εκπρόσωπος της διοίκησης τεχνικός διευθυντής  Βασίλης Κούβαλης.

Διαβάστε περισσότερα...

«Να διερευνηθούν άμεσα και πλήρως οι αιτίες του δυστυχήματος στη Μεγαλόπολη»

 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Κώστας Ζαχαριάς αναφέρουν ότι «σε εργατικό δυστύχημα στα ορυχεία της ΔΕΗ στο Ψαθί Μεγαλόπολης, έχασε τη ζωή του την Παρασκευή 30-8-2013 ο Χάρης Βίγκος, συμβασιούχος εργαζόμενος, όταν το φορτηγό που οδηγούσε έπεσε σε κενό για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Διαβάστε περισσότερα...

Tη μετάταξη 6000 γιατρών του ΕΟΠΥΥ στο ΕΣΥ μελετά η κυβέρνηση

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο "Βήμα της Κυριακής" αναφέρει ότι πολλοί ειδικοί, Έλληνες και ξένοι, που συμβουλεύουν την κυβέρνηση, προτείνουν να μην συνεχίσει ο ΕΟΠΥΥ να παρέχει υπηρεσίες Υγείας και να παραμείνει ως ασφαλιστικός οργανισμός που «αγοράζει» υπηρεσίες υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Εξάρα από τους νέους του Αστέρα!

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα ξεκίνησε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές της επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Τρίπολη αφού κέρδισε με 6-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο βοηθητικό γήπεδο του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλες αντιδράσεις για το νέο θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στη Μεγαλόπολη

Με δελτία τύπου που κυκλοφόρησαν τα συνδικάτα των εργαζομένων , αναφέρονται στο εργατικό ατύχημα στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης , τονίζοντας τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, τις παραβάσεις των κανόνων και των κανονισμών και κάνουν λόγο για μια ακόμη τραγωδία που πλήττει τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένας Αρκάς στη Μόσχα!

Τον Σεπτέμβριο του 2013, στη Μόσχα, η «Αίθουσα της Ταριδας» του Μεγάλου Παλατιού του Κρατικού Μουσείου «Tsaritsyno Museum and Reserve» ανοίγει πρώτη φορά τις πόρτες του σε Έλληνα καλλιτέχνη και υποδέχεται την ατομική έκθεση του διάσημου Έλληνα γλύπτη Νίκου Φλώρου.  Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τις διάσημες συλλογές γλυπτών του εμπνευσμένες από την  Μαρία Κάλλας και τη Grace Kelly.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολικά είδη συγκεντρώνει ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Εν όψει της ενάρξεως του σχολικού έτους, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως συγκεντρώνει σχολικά είδη: τσάντες & κασετίνες,  τετράδια, είδη γραφής, ζωγραφικής και χειροτεχνίας καθώς και σχολικά βοηθήματα. Τα είδη αυτά μπορεί να είναι είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα...

Οδυσσέας: «Για μένα η Αρκαδία και το χωριό μου η Μυγδαλιά, είναι η ζωή μου»

 

Στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στη γνωστή Γορτύνια δημοσιογράφο Πηνελόπη Γαβρά μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος στο τέλος αυτής της συνέντευξη ρωτήθηκε «οι φιλοδοξίες σας στο νέο ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν τα όρια της Αρκαδίας;».

Και απάντησε:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...