Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Οι σαρδέλες της … παραθαλάσσιας Γορτυνίας, οι ναύτες της Τρίπολης και ο κουρεμένος Περιφερειάρχης!

- Καλημέρα ..."καληνυχτάκηδες" της Αρκαδίας! Χαμογελάτε συνεχώς γιατί κάνει τους άλλους να ...ανησυχούν. ( Το μόνο που θυμάμαι ).

Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσιάζεται το λεύκωμα με τίτλο «Η ιεροτελεστία της Άνοιξης – Χορός και πομπή του Άη Γιώργη στη Νεστάνη Αρκαδίας»

Οι εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ και η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ (www.koinotopia.gr) παρουσιάζουν το δίγλωσσο (ΕλληνοΑγγλικό) λεύκωμα με τίτλο «Η ιεροτελεστία της Άνοιξης – Χορός και πομπή του Άη Γιώργη στη Νεστάνη Αρκαδίας», σε επιμέλεια Παναγιώτη Καρώνη.

Διαβάστε περισσότερα...

«Τέλος» για φέτος η Ευρώπη για τον Αστέρα…

Με όλες τις δυνάμεις του πάλεψε σήμερα στη Βιένη ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Ραπίντ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη, η ομάδα της Αυστρίας πέρασε στην επόμενη φάση. Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη ήττα του Αστέρα Τρίπολης στα κύπελλα Ευρώπης. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Πέτσος (25΄) και Σάουμπ (63΄, 85΄) ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε προσωρινά ο Γκρατσίνι στο 57΄.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε το τουρνουά beach volley του Mayo στο Παράλιο με χορηγό επικοινωνίας το «Καλημέρα Αρκαδία» (εικόνες)

Τουρνουά beach volley ξεκίνησε την Πέμπτη στην παραλία της Γλυφάδας, στο Παράλιο Άστρος, με οργανωτή το Mayo Beach Place και χορηγό επικοινωνίας το kalimera-arkadia.gr!

Διαβάστε περισσότερα...

Πληρώνει την Παρασκευή ο ΕΛΓΑ στην Αρκαδία

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.528 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 5,2 εκατ. ευρώ. Αναλυτική κατανομή των ποσών ανά Νομό.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτο δελτίο - Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου

Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου και από τα βορειοδυτικά καθώς ένα σύστημα από την Ιταλία θα κινηθεί προς την χώρα μας και θα αλλάξει το καιρό σε αρκετές περιοχές .

Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καλημέρα Αρκαδία» στις πρόβες της θεατρικής ομάδας του 1ου Λυκείου Τρίπολης (εικόνες-βίντεο)!

Μια εκπληκτική παράσταση -μετά από πολλή προσπάθεια και πρόβες- υπόσχεται να παρουσιάσει η θεατρική ομάδα του πρώτου Λυκείου Τρίπολης σε όλους όσους βρεθούν τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, στο άλσος Αγίου Γεωργίου, στις 21:15!

Διαβάστε περισσότερα...

Αντισταθμιστικά έργα στο Δήμο Τρίπολης από τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου

Κάποια έργα πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο δήμο Τρίπολης, λόγω του ότι από το δήμο μας διέρχεται ο αγωγός φυσικού αερίου που οδηγεί στη Μεγαλόπολη για να τροφοδοτηθεί η πέμπτη μονάδα του εργοστασίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Η θεατρική παράσταση «Ελένη» στη Μεγαλόπολη

Η Θεατρική Παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου θα παρουσιαστεί την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί : Πέμυ Ζούνη, Αντώνης Καφεντζόπουλος. Σκηνοθεσία : Βαασίλης Νικολαϊδης. 

Διαβάστε περισσότερα...

Λεωφόρος στην Τρίπολη θα ονομαστεί «Μίκης Θεοδωράκης»! Στις 12 Αυγούστου η τελετή (vd)

Οδός «Μίκη Θεοδωράκη» θα ονομαστεί ο δρόμος από τα φανάρια που βρίσκονται στο Δεύτερο Λύκειο (οδός Πελάγους) μέχρι το στάδιο (οδός Καλαβρύτων) με το σκεπτικό ότι λίγα μέτρα πιο πάνω στην οδό Καλαβρύτων έζησε τα παιδικά του χρόνια ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά και γιατί μέρος της ζωής του πέρασε στη Ζάτουνα και θα πρέπει με αυτό τον τρόπο να συνδεθεί το όνομα του με την Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...