Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Υπό έλεγχο η φωτιά στα χωριά της Μεγαλόπολης (vd)

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ η φωτιά στην περιοχή της Μεγαλόπολης.

Η φωτιά ήταν σε δασική έκταση ανάμεσα στα χωριά Ραψωμμάτη και Ρούτσι. Στην περιοχή έφτασαν αμέσως οχήματα της Πυροσβεστικής και του Δήμου Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού στην Τρίπολη

Το Σάββατον 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 6.30 το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναο Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, θα τελεσθή η Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και πλαισιουμένου από Ιερείς της πόλεώς μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η εξόρμηση του ΣΑΟΟ στην Κρήτη (εικόνες)

Από τις 28/6/2013 έως και την 5/7/2013 τριάντα οχτώ, ορειβάτες – εκδρομείς, μέλη και φίλοι του Σ.Α.Ο.Ο επισκέφτηκαν την Κρήτη. Όλοι οι συμμετέχοντες διέσχισαν το πανέμορφο φαράγγι της Σαμαριάς. 

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Αρχαία Ελληνικά και η Αγγλική Γλώσσα

Αρχή της σχολικής χρονιάς και μαζί με τις εγκάρδιες ευχές για καλή πρόοδο αρχίζει και η γκρίνια για την χρησιμότητα ή μη κάποιων μαθημάτων.  Το μάθημα των  αρχαίων Ελληνικών είναι συνήθως το πρώτο που βάλλεται , από ανθρώπους επιστημονικά ακατάρτιστους αλλά που τυγχάνουν μεγάλης δημόσιας προβολής …

Διαβάστε περισσότερα...

Η συγκίνηση του Δημοσθένη, οι ηχηρές απουσίες και το «συντροφικό» ξύλο!

 

- Καλημέρα σε όλη την παρέα των καληνυχτάκηδων της Αρκαδίας. Τα σχολεία άνοιξαν για να ξανακλείσουν, τα μαγαζιά κλείνουν και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν ενώ οι λογαριασμοί ξαναέρχονται για να μείνουν και η ζωή συνεχίζεται. Τελικά η ζωή είναι ωραία αλλά δυστυχώς τα ΄χει με άλλον! 

Διαβάστε περισσότερα...

Η Εκκλησία κοντά στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (εικόνες)

(Φωτογραφίες, δείτε ΕΔΩ) Η Ενορία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως έχει υπό την πνευματική της δικαιοδοσία και εντός των ορίων της, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριπόλεως.

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: «Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά, για την καταστροφή της ελληνικής κτηνοτροφίας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας αναφέρει σε ανακοίνωση ότι «η κατάργηση της υποχρεωτικής αναγραφής της χώρας προέλευσης της πρώτης ύλης στη συσκευασία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων,  δεν αποκαλύπτει μόνο το σκοτεινό παρασκήνιο της “ψήφου εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία” που έδωσε η Nestle στη συνάντηση της με τον  πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...