Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Εκκλησία κοντά στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (εικόνες)

Η Εκκλησία κοντά στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (εικόνες)

(Φωτογραφίες, δείτε ΕΔΩ) Η Ενορία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως έχει υπό την πνευματική της δικαιοδοσία και εντός των ορίων της, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριπόλεως.

Ο  Εφημέριος της Ενορίας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βενέδικτος Καρύδης και η   κ. Αθανασία Τζαβάρα - Ζαχαροπούλου συνεργάτιδα του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», βρέθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, κοντά στα μικρά παιδιά της Ενορίας μας, τους διδασκάλους, τους γονείς  και κηδεμόνες  του  2ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως.

Η παρουσία του Εφημερίου της Ενορίας μας στο Σχολείο είχε σχέση με  την υποχρέωση της τελέσεως  του καθιερωμένου Αγιασμού αλλά και για την έμπρακτη και πολυποίκιλη στήριξη των παιδιών μας.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βενέδικτος Καρύδης, ευχήθηκε τα δέοντα στα παιδιά, τους δασκάλους, τους γονείς και κηδεμόνες ενώ οι συνεργάτες της Ενορίας διένειμαν στους μικρούς μαθητές και τους διδασκάλους ως ευλογία και ενθύμιο της ενάρξεως του νέου Σχολικού έτους ένα αναμνηστικό στυλό.

+Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...