Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η συγκίνηση του Δημοσθένη, οι ηχηρές απουσίες και το «συντροφικό» ξύλο!

Η συγκίνηση του Δημοσθένη, οι ηχηρές απουσίες και το «συντροφικό» ξύλο!

 

- Καλημέρα σε όλη την παρέα των καληνυχτάκηδων της Αρκαδίας. Τα σχολεία άνοιξαν για να ξανακλείσουν, τα μαγαζιά κλείνουν και δεν πρόκειται να ξανανοίξουν ενώ οι λογαριασμοί ξαναέρχονται για να μείνουν και η ζωή συνεχίζεται. Τελικά η ζωή είναι ωραία αλλά δυστυχώς τα ΄χει με άλλον! 

- Ξέρετε ότι ο διασημότερος φωτογράφος των αστέρων του Χόλυγουντ είναι Έλληνας, λέγεται Φαίδων Παπαμιχαήλ και επέλεξε το Λεωνίδιο για να μένει επειδή λέει ότι βρήκε τον παράδεισο στην ταράτσα του σπιτιού του? Αν δεν το ξέρατε δεν πειράζει, μόλις το μάθατε. 

- Υπάρχει κίνδυνος το χιονοδρομικό κέντρο της Οστρακίνας να μη λειτουργήσει φέτος. Αυτό δήλωσε ο Τζιούμης ο οποίος πρότεινε να αναλάβει ο Δήμος Τρίπολης τη λειτουργία του. Πόσο θα στοιχίσει αυτό γιατρέ στην Τρίπολη δεν μας είπες, αντέχει ο Δήμος τέτοιο βάρος? 

- Με πρώτο θέμα τα σκουπίδια θα συνεδριάσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου την ερχόμενη Τρίτη στην Τρίπολη. Το θέμα καίει πολλούς Δημάρχους και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η επανεκλογή τους είναι άμεσα ταυτισμένη  με την εξέλιξη του ζητήματος των σκουπιδιών. Αυτοί που το λένε πάντως δεν έχουν άδικο.

- Ψύλλοι στα αυτιά μας μπήκανε ότι στο κτίριο της ΔΕΗ στην Τρίπολη κάτι συμβαίνει. Τελικά είχαμε δίκιο, το κτίριο είχε γεμίσει ψύλλους και η διεύθυνση αποφάσισε να κάνει απεντόμωση! Πώς βρέθηκαν τώρα εκεί οι ψύλλοι? ....μην ψάχνετε ρε παιδιά ψύλλους στα άχυρα.

- Συγκινήθηκε χθες ο Δαββέτας όταν ο Γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τον βράβευσε στην Τρίπολη.Περισσότερο όμως ο Δημοσθένης συγκινήθηκε όταν άκουσε τα ονόματα των συντρόφων του που μαζί ξεκίνησαν στην Αρκαδία την οργάνωση του κινήματος και που  σήμερα δεν ζουν.Γι αυτό άλλωστε χειροκροτήθηκε θερμά από όλους.

- Από την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη έλλειπαν πολλοί επώνυμοι. Όλοι αυτοί που ευνοήθηκαν τόσα χρόνια από το ΠΑΣΟΚ έλειψαν προκλητικά από την εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής. Μήπως μιλούσε εδώ κοντά ο Τσίπρας?

- Αληθεύει ότι προς το τέλος της εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ παραλίγο δύο σύντροφοι να παίξουν ξύλο? Αν ισχύουν οι πληροφορίες μας ο λόγος ήταν ότι ο ένας πήγε να βγάλει τον άλλον εκτός αιθούσης! Δεν μπορέσαμε να μάθουμε την αιτία του επεισοδίου αλλά κανένας δε βγήκε τελικά από την αίθουσα. Λέτε να τα βρήκαν?

- Νέο χειμερινό πρόγραμμα ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης. Νέες εκπομπές και νέα πρόσωπα που θα συζητηθούν θα συμμετάσχουν σε αυτό το νέο πρόγραμμα. Περισσότερα την άλλη εβδομάδα, μη βιάζεστε.

- Μεγάλη συμμετοχή είχε το τραπέζι του Κουκάκη στο Μαυρίκι. Περίπου σαράντα άτομα - όλοι Τεγεάτες - ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου Τεγέας και συνέφαγαν στο όμορφο χωριό της Τρίπολης. Αυτά κάνει ο Σταύρος και κάποιοι δεν μπορούν να κοιμηθούν.

- Εκείνη η Γερμανίδα Υπουργός που ήρθε στην Πελοπόννησο για τον Τατούλη την πήγανε καθόλου στο δρόμο Τρίπολης Άστρους για να δει από κοντά πως κατασκευάζονται τα έργα στον τόπο μας? Α ρε μυθική Πελοπόννησο που σας χρειάζεται.

- ΤΕΛΟΣ: Ρε μήπως το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στη γέφυρα Κουμπίλα - Λουλούδι ήταν γερμανικό και δεν ήθελαν να εκθέσουν τη Γερμανίδα Υπουργό για την αστοχία? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...