Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Γιορτή για το μπάσκετ της Αρκαδίας το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό!

Ο Γιάννης Προδρόμου πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση εναντίον του Φίλιππου Βέροιας, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη-πρόκριση του Αρκαδικού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα...

«Οι καθηγητές της Αρκαδίας αντιστέκονται και συνεχίζουν την απεργία»!

Σύμφωνα με την ΕΛΜΕ Αρκαδίας, «όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην Αρκαδία η συμμετοχή στην απεργία ήταν πολύ μεγάλη.  Σύμφωνα με την Διεύθυνση ΔΕ έφτασε το 78%. Το πραγματικό ποσοστό είναι μεγαλύτερο αφού στη δύναμη των σχολείων υπάρχουν πολλοί καθηγητές εκτός προγράμματος, αποσπασμένοι αλλού κτλ. Με δικές μας εκτιμήσεις το ποσοστό ξεπερνά το 85%.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαίνια του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Ξηροκαρύταινας (εικόνες)

 

(Φωτογραφίες, δείτε ΕΔΩ) Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το λόγο στα εγκαίνια του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Ξηροκαρύταινας που έκανε για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος Αρχιμ. Νεκτάριος π’’ Ν. Πέττας, δ. Φ.  & Αρχιερατικός Επίτροπος Κοντοβάζαινας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο … «Πρωθυπουργός Πέτρος», ο Δολιανίτικη ιδέα και το «κυνήγι» των ψήφων!

 

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Άρχισε η κυνηγετική περίοδος για το λαγό και το αγριογούρουνο και γεμίσανε τα βουνά της Αρκαδίας κυνηγούς. Ο πόλεμος ...άρχισε και όποιον πάρει ο χάρος.

Διαβάστε περισσότερα...

Ντροπή – Έριξαν φόλα σε σκυλί που ξεψύχησε σε δρόμο της Τρίπολης...

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις στην πόλη της Τρίπολης.

Ο Δήμος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, αφού ο Νόμος δεν του επιτρέπει να κρατήσει ένα αδέσποτο σε κλειστό χώρο πάνω από δέκα ημέρες. Στειρώσεις έχουν γίνει πάρα πολλές, αλλά τα αδέσποτα έχουν γεμίσει την πόλη.

Διαβάστε περισσότερα...

Ημερίδα για την Ενδοδοντική θεραπεία στην Τρίπολη

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, διοργανώνει ημερίδα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο 21-09-2013 με θέμα « Ενδοδοντική Θεραπεία- Βιολογική και Τεχνική Προσέγγιση».

Διαβάστε περισσότερα...

"The Guardian": "Υποσιτισμένα παιδιά στην Ελλάδα και φαινόμενα λιποθυμίας στα σχολεία λόγω έλλειψης τροφής"

Ακόμα ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "The Guardian" αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ειδικά στις επιπτώσεις που έχει οικονομική κρίση στην καθημερινότητα των οικογενειών.

Διαβάστε περισσότερα...

Π.Βαλασόπουλος «Το Ε.Α.Π. της Μεγαλόπολης ΔΕΝ είναι δια πάσα νόσων …»

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας, μέλος της επιτροπής ΕΑΠ και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Περ. Πελοποννήσου , Π. Βαλασόπουλος , με αίτηση του προς τον Πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης , μαζί με τον εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας στην επιτροπή παρακολούθησης,  ζητούν να τροποποιηθεί παλιά απόφασή της και να μην προχωρήσει όπως υπήρχε αφού όπως δήλωσε «…το πολύτιμο αυτό εργαλείο για το Λεκανοπέδιο , πρέπει να μην κατακερματίζετε ,αλλά να γίνονται ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα προωθούν έργα με προοπτική και πολλαπλά για την περιοχή οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα σημαντική διάκριση για την Ραφαηλία Μπουρτσουκλή του ομίλου τένις της ΑΕΚ

Στην 2η θέση του 2ου Ενωσιακού - Βαθμολογούμενου Ε3 που έγινε στην Τρίπολη στην κατηγορία κορίτσια 1άρων ετών βρέθηκε η Ραφαηλία Μπουρτσουκλή του ομίλου τένις της ΑΕΚ. Οι αγώνες έγιναν στο ΔΑΚ Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 14-15/9/2013. Η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζοντας από την 3η θέση του 1ου Ε3 στην Καλαμάτα βρέθηκε στο 2ο Ε3 στην 2η θέση του τουρνουά κάνοντας πολύ καλά παιχνίδια και δείχνει έτοιμη και δυνατή για την συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία Ζαχαριά – «Ο ΕΟΠΥΥ αρνείται να αποζημιώσει τα έξοδα μετακίνησης καρκινοπαθών»

Ερώτηση στους Υπουργούς Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κατέθεσαν σαράντα δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς, σχετικά με πρόσφατη απόφαση του ΕΟΠΥΥ να μην καλύπτει τα έξοδα καρκινοπαθών ασθενών που μετακινούνται σε νοσοκομείο μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, για τη διενέργεια ακτινοθεραπείας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...