Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Νίκησε ο Αστέρας την Καλλονή και είναι πλέον 2ος στη βαθμολογία! (vd)

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή του στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο στη λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη (εικόνες)

Το μεσημέρι του Σαββάτου, περίπου στη 1.00, μία κοπέλα με το αυτοκίνητό της, εξετράπη της πορείας της στη λεωφόρο ΟΗΕ, στην Τρίπολη.

Ευτυχώς, από το ατύχημα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποδηλατικό αγωνιστικό διήμερο στην Κυνουρία!

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο καταστηματαρχών Άστρους Κυνουρίας,  διοργανώνουν ποδηλατικό «Αγωνιστικό Διήμερο» με τα αγωνίσματα Ατομικής Χρονομέτρησης  και Αντοχής, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22/09/2013 στις κατηγορίες “masters”  Α’, Β’, Γ’, Δ' και Θ.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του «Χαμόγελου» στην Τρίπολη – Τι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μπορείτε να πάτε μέχρι το βράδυ! (vd)

(Για να δείτε εικόνες, πατήστε ΕΔΩ) Πολύς κόσμος έχει περάσει από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα από την Πλατεία Πετρινού για να ενισχύσει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού». Μία γιορτή που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Kalimera-arkadia.gr και με την ευγενική συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Πάνω από 600 συμμετοχές στο φετινό ποδηλατικό γύρο της Τρίπολης! (vd)

Με αφορμή την  «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», ο Δήμος Τρίπολης οργάνωσε το Σάββατο, τον «Ποδηλατικό Γύρο Τρίπολης». Η εκκίνηση έγινε δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο στην Πλατεία Άρεως. Ο Ποδηλατικός Γύρος δεν είχε μορφή αγώνα αλλά βόλτας στους δρόμους της πόλης.  

Διαβάστε περισσότερα...

Άτυχη η εφηβική ομάδα του Αστέρα, έχασε από τον Πλατανιά

Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα ηττήθηκε από τον Πλατανιά 0-1, που εκμεταλλεύτηκε το γκολ που σημείωσε στο 3ο μόλις λεπτό με τον Παπαδάκη να πλασάρει υποδειγματικά τον Στεφανίδη.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο τεύχος για το περιοδικό «Καλημέρα Αρκαδία» - Που μπορείτε να το βρείτε!

 

Από σήμερα (Σάββατο, 21/9/2013) κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Καλημέρα Αρκαδία, για τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2013.

Το περιοδικό θα μοιραστεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε χιλιάδες αντίτυπα σε όλη την Αρκαδία!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...