Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άτυχη η εφηβική ομάδα του Αστέρα, έχασε από τον Πλατανιά

Άτυχη η εφηβική ομάδα του Αστέρα, έχασε από τον Πλατανιά

Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα ηττήθηκε από τον Πλατανιά 0-1, που εκμεταλλεύτηκε το γκολ που σημείωσε στο 3ο μόλις λεπτό με τον Παπαδάκη να πλασάρει υποδειγματικά τον Στεφανίδη.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, πίεσαν πολύ τον Πλατανιά, δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 39’ ο Μαργαρίτης σέντραρε από δεξιά, ο Κονίδας έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Κοντορινάκης απέκρουσε διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του Πλατανιά.

Στο 49’ δυνατό σουτ του Μαργαρίτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να τραντάξει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πλατανιά.

Στο 54’ ο Γκρόσιος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Ζήση έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου σέντραρε από δεξιά, αλλά η νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά του Γκρόσιου έστειλε την μπάλα να περάσει και πάλι άουτ.

Στο 73’ ο Παπαγγέλης σέντραρε από δεξιά, αλλά το σουτ του Κονίδα έστειλε την μπάλα να περάσει και πάλι ελάχιστα άουτ. Στο 74’ ο Τσέκος σούταρε και απέκρουσε σε κόρνερ με δυσκολία ο Ευθυμάκης. Στη συνέχεια της φάσης, ο Γκρόσιος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαπέτρου έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Ευθυμάκης με υπερπροσπάθεια απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 85’ ο Κυριακόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μαργαρίτης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα και πάλι άουτ δίπλα από την εστία του Πλατανιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η τελευταία καλή φάση του Αστέρα, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Παπαγγέλη, ανάγκασε τον Ευθυμάκη να αποκρούσει με τα πόδια διατηρώντας έτσι το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Διαιτητής: Πάσχος (Αρκαδίας)

Αστέρας Τρίπολης: Στεφανίδης, Τσέκος, Παπαγγέλης, Συρεγγέλας, Μάνος, Μαργαρίτης, Παπαπέτρου, Ζήσης, Παπαγεωργίου, Κονίδας, Γκρόσιος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Στεργίου, Τσιώλης, Λάτσης, Κυριακόπουλος.

Πλατανιάς: Ευθυμάκης, Παναγιωτίδης, Σεχβ, Ηλ. Στεφανίδης, Κοντορινάκης, Κοκκινάκης, Λιάσκας, Πλατινάκης, Νικηφόρος, Σκουλουδάκης, Παπαδάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κρασσουδάκης, Μανιουδάκης, Ν. Στεφανίδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...