Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Πάρτυ με Latin χορούς στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης! (vd)

Η Έλενα Μαυραγάνη μαζί με την ομάδα της οργάνωσαν ένα μοναδικό latin party το βράδυ του Σαββάτου, στο Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης!
Πέρυσι τέτοιο καιρό η σχολή χορού «Εν Κινήσει» είχε ετοιμάσει με επιτυχία το "dancing with the stars". Φέτοπς, έκανε κάτι διαφορετικό με χορογραφίες που ο κόσμος μπορεί να χορέψει στην Καρναβαλική παρέλαση (και όχι μόνο)!
Διαβάστε περισσότερα...

Καρναβαλικές παρελάσεις, έθιμα και γλέντια την Κυριακή σε 20 σημεία της Αρκαδίας!

Κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις την Κυριακή (2 Μαρτίου 2014) στην Αρκαδία. Συνολικά, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις σε 20 διαφορετικές περιοχές του νομού και το kalimera-arkadia.gr παρουσιάζει όλη τη λίστα των εκδηλώσεων για να επιλέξετε που θα πάτε!
Διαβάστε περισσότερα...

Γεμάτα ξενοδοχεία και καταλύματα στην ορεινή Αρκαδία για το τριήμερο της Αποκριάς!

Άκρως ικανοποιητικά είναι τα στοιχεία πληρότητας των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων της ορεινής Αρκαδία για το τριήμερο της Αποκριάς.
Μικρότερα ποσοστά πληρότητας έχουν τα καταλύματα στην πόλη της Τρίπολης, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος που επισκέπτεται την Αρκαδία αυτές τις ημέρες, επιλέγει τα ορεινά πανέμορφα χωριά του νομού και όχι την Πρωτεύουσα.
Διαβάστε περισσότερα...

Στο τελευταίο δεκάλεπτο «καθάρισε» ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός στο τέλος «λυτρώθηκε» επικρατώντας 2-0 του Εθνικού Σαγέικων.
Η ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, πάλεψε σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και τελικά πήρε την σπουδαία νίκη.
Διαβάστε περισσότερα...

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη του Αρκαδικού απέναντι στον Ηρακλή!

Ο Αρκαδικός επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 86-70 χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 32-16, μετέτρεψε το «εύθραυστο» 37-36 του ημιχρόνου σε 69-52 βάζοντας ουσιαστικά ασφαλιστική δικλείδα για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Διαβάστε περισσότερα...

11 διαρρήξεις και κλοπές στην Αρκαδία εξιχνίασε η Αστυνομία!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, έντεκα (11) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, αποθήκες και Ιερό Ναό, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Κοσμοσυρροή στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου, από τη στιγμή που έκλεισε ο ΕΟΠΥΥ στην Τρίπολη! (vd)

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης συγκαταλέγεται στα 5 καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει προβλήματα, κυρίως στην έλλειψη ιατρικού προσωπικού.
Διαβάστε περισσότερα...

87χρονος έπεσε από την ταράτσα 5ώροφης πολυκατοικίας στο κέντρο της Καλαμάτας...

Τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από την ταράτσα 5ώροφης πολυκατοικίας στο κέντρο της Καλαμάτας, αποφάσισε να δώσει ένας 87χρονος χθες το πρωί. Έντρομοι οι περίοικοι στην οδό Αναγνωσταρά αντίκρισαν χθες το πρωί το μακάβριο θέαμα στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, με τον άτυχο άνδρα να κείτεται νεκρός.
Διαβάστε περισσότερα...

Υπογράφτηκε η απόφαση για μεταφορά χιλιάδων τόνων σκουπιδιών της Τρίπολης στο ΧΥΤΑ Φυλής!

Υπεγράφη από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, και προωθήθηκε στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία δίδεται η δυνατότητα μεταφοράς των στερεών απορριμμάτων των Δήμων Ερμιονίδας και Τρίπολης στον ΧΥΤΑ της Φυλής.
Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτο δελτίο - Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Κυριακής!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2 Μαρτίου και από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής ηπειρωτικής χώρας και τους ισχυρούς νότιους ανέμους, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε πριν λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...