Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Διάσημος Dj της Μυκόνου πουλούσε ναρκωτικά σε επιχειρηματία της Αρκαδίας;

Διάσημος Dj της Μυκόνου και του Κολωνακίου έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς είχε στην κατοχή του ποσότητες κοκαΐνης τις οποίες διακινούσε στις …καλές γειτονιές της Αθήνας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ιστορικό βίντεο – Το Συνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής τον Ιούλιο του 1965 στην Τρίπολη!

Στο Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο υπάρχει βίντεο από το 34ο Εθνικόν Συνέδριον Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, που είχε γίνει τον Ιούλιο του 1965.
Διαβάστε περισσότερα...

Aπίστευτα κόλπα για το Youtube!

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα …
Έχετε βαρεθεί να βλέπετε απλά βίντεο στο Youtube;
Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε βίντεο μέχρι σήμερα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας προσθέτοντας μια διαφορετική νότα στα βίντεο…
Ακούστε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες χωρίς να δημιουργήσετε λίστες,προβάλετε τα βίντεο σε μορφή κόμικ ή με στυλ παλιάς βιντεοκασέτας και πολλά ακόμη…
Διαβάστε περισσότερα...

Στους καταρράκτες της Λεπίδας οι πεζοπόροι του Τυρού!

Μετά την τελευταία πεζοπορία στο μαγευτικό Κοσμά του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, ο Σύλλογος Πεζοπόρων Τυρού προγραμματίζει πεζοπορία στα εξίσου όμορφα ορεινά μέρη του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Δευτέρα των παραιτήσεων, οι μετακινήσεις στελεχών και ένας «Τάσος» για τη θέση του … Τάσου!

- Τέσσερις Ασιάτες πρεσβευτές, διάβασα κάπου, ότι ενδιαφέρονται για συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τόσοι Αντιπεριφερειάρχες δεν φύγανε και του Τατούλη; Καλημέρα συντρόφια.
Διαβάστε περισσότερα...

Τερμάτισε στην Τρίπολη η πορεία «1ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821» (vd)

Στο πλαίσιο της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, το ΓΕΕΘΑ, διοργάνωσε επετειακή πορεία με την επωνυμία «1ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821». Η πορεία ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου από την Αρεόπολη Λακωνίας και κατέληξε την 19η Μαρτίου στην Τρίπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Πλατεία Πετρινού – Εκπνέουν οι προθεσμίες αλλά η κανονιστική ακόμα να εφαρμοστεί …

Για ακόμη μια φορά η κανονιστική της πλατείας Πετρινού απασχόλησε τη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης.
Στο πλαίσιο της συζήτησης τονίστηκε ότι η κανονιστική δεν εφαρμόζεται, παρά το γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο με πρόσφατη απόφαση του
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι ενημερώσεις σε σχολεία για τις επιπτώσεις από τη χρήση των κινητών

Σε συνέχεια των ενημερωτικών παρουσιάσεων στα σχολεία της Αρκαδίας με θέμα «Οι επιπτώσεις από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων στην υγεία των νέων» ο ηλεκτρονικός - ραδιοηλεκτρολόγος Γιάννης Πετσέλης επισκέφτηκε, ενημέρωσε και συνομίλησε με τους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για την ασφαλή χρήση των κινητών τηλεφώνων.
Διαβάστε περισσότερα...

Κατολισθήσεις στην εθνική οδό «Πατρών – Τρίπολης» (111)!

Συνεχίζουν τις εργασίες για προσωρινή αποκατάσταση της βατότητας του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως «πρώην 111», στο ύψος της Καλλιθέας Π.Ε. Αχαΐας, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά την κατολίσθηση που έχει υποστεί το σημείο.
Διαβάστε περισσότερα...

Συμβούλιο στην Τρίπολη με αποχωρήσεις, διακοπές και αποφάσεις για τα σκουπίδια (vd)!

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Παυλής ρώτησε τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κώστα Ταλούμη «να μας αιτιολογήσετε που συνίσταται το επείγον των θεμάτων» για να πάρει απάντηση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εξηγεί γιατί είναι επείγον να παρθούν αποφάσεις για τις εκδηλώσεις αλλά και για την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...