Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Παράξενη εξαφάνιση μοναχικής ηλικιωμένης από τη Ζάτουνα

Το «Φως στο Τούνελ» ερεύνησε την παράξενη εξαφάνιση μιας ακόμα μοναχικής γυναίκας.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, «η Δήμητρα (Τούλα) Βλάχου 84 χρόνων αγνοείται από τον Ιούνιο του 2013. Έμενε μόνη της στη μονοκατοικία της οδού Ευφροσύνης 8, στην Ακαδημία Πλάτωνος.
Διαβάστε περισσότερα...

«Παντρεύτηκαν» το δημοτικό τραγούδι και η κλασσική μουσική στο Μαλλιαροπούλειο (vd)!

Ο Δήμος Τρίπολης και η πολιτιστική επιτροπή του Μαλλιαροπουλειο θεάτρου, με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, διοργάνωσαν μια επίκαιρη μουσική εκδήλωση με θέμα "Το δημοτικό τραγούδι στην κλασική μουσική" στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Την παραίτησή του μέχρι την Παρασκευή θα υποβάλει ο Πουλοκέφαλος (vd)

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου μέχρι την προσεχή Παρασκευή ανακοίνωσε ο Γιώργος Πουλοκέφαλος.
Διαβάστε περισσότερα...

«Με νέο πρόεδρο θα συνεδριάσει το επόμενο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου»

Την παραίτησή του μέχρι την Παρασκευή δεσμεύτηκε να υποβάλει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την θυελλώδη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη. Το ζήτημα της αντικατάστασης του προέδρου, έθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Χειβιδόπουλος επικαλούμενος το άρθρο 168 του Καλλικράτη, βάσει του οποίου, μέλος του περιφερειακού συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε δεν μπορεί να εξακολουθήσει να είναι μέλος του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι τα ζητήματα νόμιμης σύνθεσης θέτουν συνεπακολούθως και προβλήματα στην νομιμότητα των αποφάσεων του συλλογικού οργάνου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι δικαιούνται ενίσχυση από το περιβόητο ... πλεόνασμα!

Τρεις κατηγορίες δικαιούχων του «κοινωνικού μερίσματος» από το πρωτογενές πλεόνασμα, οριστικοποιήθηκαν σήμερα, μετά από σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ). Παράλληλα, αναζητούνται τα ακριβή εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τα νοικοκυριά με πολύ χαμηλά εισοδήματα, στα οποία θα χορηγηθεί, επίσης άπαξ, το επίδομα.
Διαβάστε περισσότερα...

Τσιγγάνοι πίσω από διαρρήξεις και κλοπές σε Σκοπή, Λεβίδι και Καστρί!

Εξιχνιάστηκαν, μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, επτά περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (και απόπειρες) σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι εσωτερικές κόντρες της «παράταξης Τατούλη» έκαναν … μπάχαλο το Περιφερειακό Συμβούλιο (vd)!

Πολύ μεγάλη ένταση, με αλλεπάλληλες κόντρες και σκληρούς χαρακτηρισμούς είχε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η πρώτη μετά την ανακοίνωση των «4» (Πουλοκέφαλου, Πουλά, Δέδε και Αλευρά) ότι φεύγουν από την παράταξη του Περιφερειάρχη.
Διαβάστε περισσότερα...

«Λουκέτο» μπαίνει στο Μαγνητικό του Νοσοκομείου - Ξέμεινε από γιατρούς το Ακτινολογικό!

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Ακτινολογικού τμήματος κος Ποντίκης Ιωάννης και οι επιμελητές του τμήματος κος Ζιάγκος Θεόδωρος και η κα Καρατζά Βαρβάρα, έχοντας εξαντλήσει πλέον τα φυσικά όρια αντοχής τους, δουλεύοντας, τρείς γιατροί, σε ένα τμήμα αιχμής, όπως είναι το ακτινολογικό τμήμα, διαμαρτύρονται έντονα, με γραπτή παρέμβαση τους, προς την Δ/ση του Νοσοκομείου και την 6η ΥΠΕ για την ουσιαστική υποστελέχωση από ιατρικό και τεχνολογικό προσωπικό, του τμήματος.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...