Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ανησυχία για το νερό στα Λαγκάδια - Νέα συγκέντρωση κατοίκων!

Η Επιτροπή κατοίκων Λαγκαδίων καλεί σε συνάντηση που θα γίνει το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στις 11.30 το πρωί, στο καφενείο Αρτοζήνος Λαγκαδίων, με θέμα την επικινδυνότητα του πόσιμου νερού υδροδότησης του χωριού.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά ένα μοναδικό μουσικό διήμερο στο Άστρος Κυνουρίας!

Το Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (στις 29 και 30 Μαρτίου 2014) παίρνει την "πολιτιστική σκυτάλη" της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την Τρίπολη και συνεχίζει το μαραθώνιο της τέχνης και του πολιτισμού, που ξεκίνησε στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2013 από την αρκαδική πρωτεύουσα.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι έρευνες σε δημόσια υπηρεσία, τα «κατά παραγγελία» δελτία τύπου και οι ... δεξιοί του Τζιούμη!

- Ένας φίλος της στήλης σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μου έγραψε: "ενώ έχει υπογραφεί η συμφωνία της Βάρκιζας για τη ...Νέα Ελλάδα κάποια μικρά τμήματα - αποκομμένα στα βουνά - συνεχίζουν τον ...ανταρτοπόλεμο"! Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Δέκα θέσεις εργασίας «ανοίγουν» στο Δήμο Τρίπολης

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού (με δίμηνες ή τετράμηνες συμβάσεις, δεν έχει αποσαφηνιστεί αυτό) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου.
Ειδικότερα, πρόκειται να προσληφθεί ένας
Διαβάστε περισσότερα...

Διώχνουν την υπηρεσία Τουρισμού από την Τρίπολη – Όλη η Αρκαδία στην Πάτρα για ένα χαρτί!

Το ζήτημα της κατάργησης μίας πολύ σημαντικής περιφερειακής υπηρεσίας από την Τρίπολη τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο λόγος για την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού η οποία προβλέπεται να καταργηθεί και να μεταφερθεί η έδρα στην Πάτρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ένταση, φωνές και κόντρες - Διακόπηκε προσωρινά το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Η συνεχόμενη ένταση, οι φωνές και οι αντιπαραθέσεις σε πολύ υψηλούς τόνους οδήγησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης Κώστα Ταλούμη να αποφασίσει την προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης ου Δημοτικού Συμβουλίου, λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα...

Οδηγούν σε διάλυση το Ψυχιατρείο Τρίπολης – Καταργούν όλες τις θέσεις οδηγών!

Την Κυριακή 30/03/2014 ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο μέσα στο οποίο προστέθηκε η διάταξη για την κατάργηση των θέσεων των οδηγών όλων των νοσοκομείων της χώρας συμπεριλαμβανομένων και των οδηγών του Ψ.Ν.Τ και μεταφορά τους στο ΕΚΑΒ. Αυτό θα προκαλέσει την διάλυση των νοσοκομείων και ειδικότερα του Ψυχιατρείου Τρίπολης το οποίο είναι εκτός πόλης.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Χορωδία στη Λειτουργία του Ναού της Μεταμορφώσεως

Την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με την 40μελή Μικτή Χορωδία της, θα αποδώσει την Λειτουργία του Αγίου Βασιλείου, σε πολυφωνική σύνθεση του Θεόδωρου Παπακωνσταντίνου,  στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως στη Τρίπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιαννούλη: «Δεν παρασύρεται κανένας από τον ρίψασπη Θεόδωρο Ντάνο»

Απάντηση της Υποψήφιας Δημάρχου Τρίπολης με τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Αντωνίας Γιαννούλη προς τον Π.Σ Θεοδωρο Ντανο για τα όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), δόθηκε στη δημοσιότητα.
Αναλυτικά, αναφέρεται:
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...